Alle grote merken tegen de scherpste prijs uit voorraad leverbaar!

088-144 21 21 Ma-Vr 8:30-17:00 (Vr 16:00)

Menu
iconheader01

DE LAAGSTE PRIJZEN

iconheader02

GRATIS VERZENDING

iconheader03

5 JAAR GARANTIE!

iconheader04

VERZENDING BINNEN ÉÉN WERKDAG

iconheader05

LEVERING UIT VOORRAAD

iconheader06

TELEFONISCH BEREIKBAAR

Spiegel Oog Camera – A5 SVEN Professional

249.00 229.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Kabel kiezen *

Kabellengte trekker *

Kabellengte oplegger / trailer *

Speedswitch

Product price
Optie(s) totaal:
Totaal:
Er zijn nog geen reviews

Professionele Spiegel Oog SVEN A5 camera


De SVEN A5 spiegel oog camera is door de meegeleverde spiegelmontage klem waarop de camera wordt bevestigd makkelijk en stevig aan de spiegel te bevestigen. Hierdoor voeg je makkelijk een camera toe op de spiegel van de vrachtwagen of een ander voertuig met (spiegel)buizen.  Voor vrachtwagens geldt bovendien dat een spiegel of camera verplicht is voor zowel zicht in de dode hoek als frontzicht. Deze camera is op iedere VZ en SVEN monitor direct aansluitbaar.

De camera biedt uitstekende zichteigenschappen voor zowel goed overzicht bij gebruik als Front en als Dode Hoek camera. De camera is hiervoor voorzien van een 120° kijkhoek voor een mooi breed zicht en een SONY CCD lens voor optimale beeldkwaliteit. Ook ‘s nachts is het zicht goed door de 9 infrarood leds rond de camera die automatisch inschakelen zodra dit voor de lichtbehoefte van de camera nodig is. Deze camera is standaard gespiegeld waardoor deze standaard vergelijkbaar beeld geeft als een spiegel, dus zoals u gewend bent. Voor frontzicht kan de camera eventueel via de monitor (deze optie is standaard aanwezig bij alle SVEN monitoren) worden ontspiegeld of kan op aanvraag een niet gespiegelde variant worden besteld.

Het SVEN merk vormt tot slot een garantie voor kwaliteit, de camera’s van het premium merk SVEN zijn allemaal ontworpen om lang mee te gaan. Deze camera is zeer robuust en met een IP68 waterdichtheidsgraad bestand tegen alle weersomstandigheden.

Optioneel

Kies de gewenste bekabeling rechts bovenin, een standaard 5 of 10 meter kabel is eventueel bij de prijs inbegrepen, voor een langere of speciale kabel geldt eventueel een meerprijs.

Bij gebruik als frontcamera is het verplicht dat de camera bij snelheden onder de 30 km/u altijd actief is. Hiervoor kan indien gewenst een speedswitch worden mee besteld, hiermee kan dit automatisch worden ingesteld.

Wanneer je deze camera aan wilt sluiten op een systeem dat niet van VZ of SVEN is dan kan het nodig zijn een verloopkabel mee te bestellen. kijk hier voor meer informatie over verloopkabels.

Alternatieven

Indien je nog geen geschikte monitor hebt, bekijk dan eens deze volledige professionele set met deze dode hoek camera. Let er dan op dat wanneer je de spiegel montage bracket voor montage op de spiegelbuis wenst te gebruiken dat je deze dan mee besteld.

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Spiegel Oog Camera – A5 SVEN Professional”

Gerelateerde producten

X