logo opel

Opel achteruitrijcamera

Onderstaand een overzicht van de achteruitrijcamera’s die geschikt zijn voor plaatsing op Opel voertuigen, alle camera’s kunnen worden aangesloten op het 12V systeem van Opel voertuigen. Vooral voor Opel bestelbussen hebben wij mooie oplossingen, voor personenauto’s zijn er universele mogelijkheden maar het formaat van de meeste camera’s is hiervoor minder geschikt.

Opel Bestelbus Achteruitrijcamera

Voor verschillende Opel bestelbussen hebben wij oplossingen voor in het derde remlicht. Deze oplossingen hebben voor de Movano, Vivaro en Combo. Mooi aan deze oplossing is dat u het bestaande remlicht vervangt en hier een camera aan toevoegt. Zonder te hoeven boren in de carrosserie heb je zo een mooie en onopvallende camera op de bus.

Voor sommige vooral oudere bestelbus typen of wanneer een bak is opgebouwd, hebben we geen camera in het bestaande remlicht. Kijk dan naar de A6 bestelbuscamera set of voeg een universeel remlicht met camera toe.

Opel Personenauto Achteruitrijcamera

Voor Opel personenauto’s hebben wij geen custom made oplossingen maar kan eventueel voor een universeel model worden gekozen. Gezien het formaat zijn de meeste camera’s hiervoor minder geschikt en ook is de montage vaak wat ingewikkelder. Indien u toch een camera wenst op te bouwen dan adviseren wij de SVEN A7 mini camera, deze is bijvoorbeeld ook makkelijk te kiezen in de VZ-51 Set.

Resultaat 1–24 van de 36 resultaten wordt getoond

X