Alle grote merken tegen de scherpste prijs uit voorraad leverbaar!

088-144 21 21 Ma-Vr 8:30-17:00 (Vr 16:00)

Menu
iconheader01

DE LAAGSTE PRIJZEN

iconheader02

GRATIS VERZENDING

iconheader03

5 JAAR GARANTIE!

iconheader04

VERZENDING BINNEN ÉÉN WERKDAG

iconheader05

LEVERING UIT VOORRAAD

iconheader06

TELEFONISCH BEREIKBAAR

electrisch voertuig achteruitrijcamera

Camera systemen voor elektrisch voertuig

Onze camera systemen voor elektrisch voertuig vind je onderstaand in deze sectie. Hier vind je verschillende oplossingen voor achterzicht, voor zowel zicht achteruit als recht achter het voertuig. Daarnaast zijn er ook andere zichtoplossingen voor bijvoorbeeld zicht op de zijkant of zicht naar voren.

Hieronder vind je de door ons uit ons assortiment geselecteerde oplossingen voor elektrische voertuigen. Of klik op meer informatie voor extra uitleg.

Toont alle 21 resultaten

Spiegel vervangende camera’s

Wanneer het voertuig door zijn functie niet beschikt over een spiegel voor achterzicht kan een camera deze functie makkelijk overnemen. Een camera achterop het voertuig geeft het beeld dan eenvoudig door naar een monitor in de cabine.

Wil je de spiegels geheel overbodig maken kies dan ook voor zijcamera’s op de plaats van de zijspiegels en je kan alles op één monitor gelijktijdig in beeld brengen.

Camera’s voor zicht achter het voertuig

Om schade bij achteruitrijden te voorkomen kan het zinvol zijn om een camera te plaatsen die de achterkant van het voertuig zelf goed in beeld brengt. Hiervoor is de A6 dakopbouwcamera zeer geschikt deze kan achterop het dak worden geplaatst en hangt over naar achter zodat de achterbumper goed zichtbaar is.

Dode hoek camera’s

Verder kan voorop of in de dode hoek een camera worden gebruikt om het zicht hier te verbeteren en de veiligheid van jezelf en anderen te vergroten.

Wanneer gebruik wordt gemaakt de SVEN quad set met achterzicht, front en twee zij camera’s kun je alles rondom het voertuig in één oogopslag op het scherm zien.

Zelf een systeem samenstellen kan ook eenvoudig met onze keuzehulpen. Voor een uitgebreid SVEN professioneel systeem (12 en 24 Volt voor t/m 3 of 4 camera’s) of voor een eenvoudig VZ basissysteem (12 Volt en t/m 2 camera’s).

X