aanbieding nordic lights led werklampen

LED Werklampen

Naast een grote verscheidenheid van verschillende zichtoplossingen en camera systemen levert de achteruitrijcamerawinkel ook een breed assortiment van heavy-duty premium kwaliteit Led-werklampen. Of u nou een breed-of verstraler nodig heeft, symetrisch of a-symetrisch, één ding hebben onze producten gemeen, ze zijn bijzonder betrouwbaar en van een uitstekende kwaliteit. De achteruitrijcamerawinkel is officieel reseller van Nordic lights verlichting werklampen, maar kan desgewenst ook bijvoorbeeld Hella worklights aanbieden.

Klik op meer informatie voor extra uitleg.

Toont alle 10 resultaten

De nieuwste LED werklamp technologie

De allernieuwste technische ontwikkeling op het gebied van LED-werklampen is zo geavanceerd dat deze de lichtprestatie van xenon overtreffen. Daarbij bieden LED werklampen een hoge kleur-temperatuur van om en nabij de 6500 Kelvin, wat zorg draagt dat het licht de daglicht nagenoeg nabootst. Door onder deze lichtomstandigheden te werken, raakt aanzienlijk minder snel vermoeid doordat de ogen goed zicht hebben.

De voordelen van Nordic-Lights ledwerklampen zijn duidelijk:

  • Bijzonder hoge lichtopbrengst ›
  • Aanzienlijk lager stroomverbruik ›
  • Onderhoudsvrij ›
  • Bijzonder lange levensduur ›
  • Geschikt voor multispanning ›
  • Compleet-100% stof –en waterdicht ›
  • Enorm hoge schokbestendigheid ›
  • Erg lage temperatuur van het lamp-glas

Nordic Lights – extreem hoge kwaliteit Werklampen

Het merk Nordic lights heeft een extreme focus op top productkwaliteit. In tegenstelling tot “goedkope” werklampen die worden aangeboden bieden deze lampen levensduren tot 60.000 uur! Alle lampen doorlopen de volgende testen nog vóórdat deze in het kwaliteitscontrole onderdeel uitvoerig getest worden: Spatwatertest – hoge druk reiniger test – stoftest – dompel/drukdichtheidstest – warmte/vocht/koudetest –zoutsproeitest en een trillingtest.

Naast de uitgebreide test bestaan de producten vanzelfsprekend uit de best componenten. Zo beschermt de hoogwaardige coating de nordiclight werklampen tegen zout en chemicaliën. De complete constructie van de lamp en plaatsing van de leds zorgt voor ervoor dat er geen storende magnetische velden ontstaan en dat de elektromagnetische comptabiliteit (EMC) dus gewaarborgd blijft.

Wij leveren een brede lijn van de Nordic Scorpius, Nordic Gemini, de Nordic Canis, Nordic Spica, Nordic Antares, Nordic Sculptor, Nordic Dorado en Nordic Centaurus led werklampen. Iedere lamp heeft zijn eigen voertuig-of machine categorie waarin deze voor ontworpen is. De Scorpius werklamp range is bijvoorbeeld erg geschikt voor landbouw –en bouwmachines, maar eveneens voor kranen en de mijnbouw. De Spica daarentegen is weer zeer geschikt voor heftrucks of shovels. De Antares is weer geschikt voor een tractor of combine.

De led werklampen die wij aanbieden zijn van een hoge kwaliteit en zeer geschikt voor de landbouw, transport en grondverzet. Vanzelfsprekend ook zeer geschikt als graafmachine verlichting. Wij hebben regelmatig nordic lights werklampen aanbiedingen waarbij wij regelmatig de goedkoopste led werklamp kunnen aanbieden.

Voor een Nordic Lights prijslijst, de Nordic Lights prijzen en de Nordic Lights prijs per product kunnen wij u altijd assisteren. Neemt u dan even contact met ons op.

X