logo fiat

Fiat achteruitrijcamera

Onderstaand een overzicht van de achteruitrijcamera’s die geschikt zijn voor plaatsing op Fiat voertuigen, alle camera’s kunnen worden aangesloten op het 12V systeem van Fiat voertuigen. Vooral voor Fiat bestelbussen of (bus)campers hebben wij mooie oplossingen, voor personenauto’s hebben wij een speciale inbouwcamera maar zijn de meeste universele camera modellen hiervoor door het formaat minder geschikt.

Fiat Bestelbus Achteruitrijcamera

Voor verschillende Fiat bestelbussen hebben wij oplossingen voor in het derde remlicht. Deze oplossingen hebben voor de Ducato en Talento. Mooi aan deze oplossing is dat u het bestaande remlicht vervangt en hier een camera aan toevoegt. Zonder te hoeven boren in de carrosserie heb je zo een mooie en onopvallende camera op de bus. Voor sommige vooral oudere bestelbus typen, wanneer een bak is opgebouwd of wanneer het een (half) integraal camper betreft, hebben we geen camera in het bestaande remlicht. Kijk dan naar de A6 bestelbuscamera set of voeg een universeel remlicht met camera toe.

Fiat Personenauto Achteruitrijcamera

Voor Fiat personenauto’s hebben wij geen custom made oplossingen maar dus wel eventueel een universeel inbouw camera model die ook eventueel inclusief inbouw door ons kan worden aangeboden. Één van onze gespecialiseerde partners in Nederland of België zal de inbouw dan voor verzorgen. De camera zal in de hendel van de achterklep worden geplaatst en de bekabeling zal door uw auto naar voren worden gehaald om hier via een speciale interface (t.w.v. €300-,) op het multimedia systeem van uw voertuig te worden aangesloten.

Resultaat 1–24 van de 34 resultaten wordt getoond