logo renault

Renault achteruitrijcamera

Onderstaand een overzicht van de achteruitrijcamera’s die geschikt zijn voor plaatsing op standaard Renault voertuigen, alle camera’s hier kunnen worden aangesloten op het 12V systeem van Renault voertuigen. Op zoek naar een camera voor een Renault Truck? Kijk dan hier naar onze systemen die ook op 24 Volt kunnen worden aangesloten. Hieronder vind je vooral mooie oplossingen voor Renault bestelbussen en andere universeel te monteren systemen.

Renault Bestelbus Achteruitrijcamera

Voor verschillende Renault bestelbussen hebben wij oplossingen voor in het derde remlicht. Deze oplossingen hebben voor de Master en Trafic. Mooi aan deze oplossingen is dat u het bestaande remlicht vervangt en hier een camera aan toevoegt. Zonder te hoeven boren in de carrosserie heb je zo een mooie en onopvallende camera op de bus.

Voor sommige vooral oudere bestelbus typen, wanneer een bak is opgebouwd of wanneer het een (half) integraal camper betreft, hebben we geen camera in het bestaande remlicht. Kijk dan naar de A6 bestelbuscamera set of voeg een universeel remlicht met camera toe.

Renault Personenauto Achteruitrijcamera

Voor Renault personenauto’s hebben wij geen custom made oplossingen maar kan eventueel voor een universeel model worden gekozen. Gezien het formaat zijn de meeste camera’s minder geschikt en ook is de montage vaak wat ingewikkelder. Indien u toch een camera wenst op te bouwen dan adviseren wij de SVEN A7 mini camera, deze is bijvoorbeeld ook makkelijk te bestellen in de VZ-51 Set.

Resultaat 1–24 van de 34 resultaten wordt getoond

X