losse bekabeling

Achteruitrijcamera kabel

Hier vind je speciale achteruitrijcamera kabel voor alle grote merken. Onze standaardkabel is voorzien van 4 pin schroef connectoren maar kunnen met behulp van verloopkabels eenvoudig verlopen naar andere aansluitingen.

Klik op meer informatie voor meer informatie over de bekabeling.

Toont alle 24 resultaten

Standaard achteruitrijcamera kabel

Onze standaard achteruitrijcamera kabel is voorzien van robuuste 4 pin schroefconnectoren voor een goede stofdichte verbinding van de connecties. Tevens is deze kabel aan de binnenzijde voorzien extra omhult om verstoring uit te sluiten. Deze kabels zijn standaard geschikt voor de merken VZ en SVEN maar kunnen met behulp van verloopkabels ook voor camera’s/monitoren van andere merken worden gebruikt.

Verloopkabels

Wij hebben verschillende verloopkabels om deze kabel aan te sluiten op onder andere Orlaco, Waeco, MXN, Brigade of standaard navigatie systemen. Deze verloopkabels kunnen ook worden gebruikt om van het ene systeem naar het andere te verlopen. Heb je bijvoorbeeld een Orlaco monitor dan kun je hierop met behulp van deze Orlaco verloopkabel ook gewoon iedere VZ of SVEN camera op aansluiten.

Hieronder vind je alle kabels, mochten er nog vragen zijn neem dan alsjeblieft even contact met ons op via 015-2190202 of klantenservice@achteruitrijcamerawinkel.nl.

X