losse bekabeling

Achteruitrijcamera kabel

Hier vind je speciale achteruitrijcamera kabel voor alle grote merken. Naast verlengkabels vind je hier verloopstekkers om tussen verschillende merken te koppelen.

Klik op meer informatie voor meer informatie over de bekabeling.

Resultaat 1–24 van de 26 resultaten wordt getoond

Standaard achteruitrijcamera kabel

De SVEN/VZ standaard achteruitrijcamera kabel is voorzien van robuuste 4 pin schroefconnectoren, dit geldt ook voor Orlaco al zijn beide aansluitingen wel verschillend. Voor Dometic/Waeco gaat het ofwel om 6 pin dometic of om 6 pin mini din (Waeco/Dometic) aansluitingen. Het gaat in alle gevallen om hoogwaardige stofdichte verbindingen. Tevens zijn deze kabels aan de binnenzijde extra omhult om verstoring te voorkomen. Met behulp van verloopkabels kunnen vaak ook voor camera’s/monitoren van andere merken worden gebruikt.

Verloopkabels

Wij hebben verschillende verloopkabels om tussen de verschillende merken (VZ/SVEN, Orlaco, Dometic/Waeco) op onze site aan te sluiten en om aan te sluiten op andere merken zoals onder andere MXN, Brigade of standaard navigatie systemen. Deze verloopkabels kunnen dus worden gebruikt om van het ene systeem naar het andere te verlopen. Heb je bijvoorbeeld een Orlaco monitor dan kun je hierop met behulp van deze Orlaco verloopkabel ook gewoon iedere VZ of SVEN camera aansluiten. Tot slot vind je hier ook verschillende speciale kabels zoals trailer kabels, splits kabels, voedings/omvormer kabels en kabelbomen voor bepaalde monitoren.

Mochten er nog vragen zijn, neem dan alsjeblieft even contact met ons op via 088-144 2121 of klantenservice@achteruitrijcamerawinkel.nl.

X