logo vw

Volkswagen achteruitrijcamera

Bekijk hier onze oplossingen voor Volkswagen voertuigen. Hier vind je zowel op maat gemaakte oplossingen voor bestelbussen en buscampers maar ook universele oplossingen die (ook) geschikt zijn voor verschillende Volkswagen voertuigen.

Volkswagen Bestelbus Achteruitrijcamera

Voor bestelbussen hebben wij speciale oplossingen die kunnen worden geïntegreerd in het derde remlicht. Dergelijke oplossingen hebben wij beschikbaar voor de Crafter, Transporter en Caddy. Hierbij kan het bestaande 3e remlicht vaak simpel worden vervangen door een model waarop hieraan een camera is toegevoegd. Heb je een oudere bus of gaat het om een model met een (half)integraal camperopbouw? Kijk dan naar de A6 bestelbuscamera set of voeg een universele remlicht met camera toe.

VW Personenauto Achteruitrijcamera

Voor Volkswagen personenauto’s hebben wij geen custom made oplossingen maar kan eventueel wel voor een universeel model worden gekozen. Het grotere formaat van de meeste camera's zorgt ervoor dat deze voor een auto vaak minder geschikt zijn. Indien u toch een universele camera wenst op te bouwen dan adviseren wij de SVEN A7 mini camera, deze is bijvoorbeeld ook makkelijk te kiezen in de VZ-51 Set.

Resultaat 1–24 van de 34 resultaten wordt getoond