logo vw

Volkswagen achteruitrijcamera

Bekijk hier onze oplossingen voor Volkswagen voertuigen. Hier vind je zowel op maat gemaakte oplossingen voor bestelbussen en buscampers maar ook universele oplossingen die (ook) geschikt zijn voor verschillende Volkswagen voertuigen.

Volkswagen Bestelbus Achteruitrijcamera

Voor bestelbussen hebben wij speciale oplossingen die kunnen worden geïntegreerd in het derde remlicht. Dergelijke oplossingen hebben wij beschikbaar voor de Crafter, Transporter en Caddy. Hierbij kan het bestaande 3e remlicht vaak simpel worden vervangen door een model waarop hieraan een camera is toegevoegd. Heb je een oudere bus of gaat het om een model met een (half)integraal camperopbouw? Kijk dan naar de A6 bestelbuscamera set of voeg een universeel remlicht met camera toe.

VW Personenauto Achteruitrijcamera

Voor Volkswagen personenauto’s hebben wij geen custom made oplossingen maar kan eventueel wel voor een speciaal inbouw camera model worden gekozen. Deze is in te bouwen in de hendel van de achterklep, let wel op dat om aan te sluiten op de bestaande multimedia systemen over het algemeen een interface noodzakelijk is.

Wij adviseren deze te laten inbouwen door een specialist, gezien het boren in de carrosserie en de benodigde speciale interface (niet inbegrepen). Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van onze speciale auto camera inbouwservice. De camera zal dan inclusief interface worden ingebouwd en aangesloten op het multimedia systeem van je auto door één van onze specialistische partners in Nederland of België.

Resultaat 1–24 van de 37 resultaten wordt getoond

X