Achteruitrijcamera caravan

Een achteruitrijcamera caravan oplossing zorgt ervoor dat je tijdens het rijden de binnenspiegel als het ware weer terug hebt! De camera kan eenzelfde beeld verzorgen als je normaal in de auto op de binnenspiegel hebt. Zo vergroot je de veiligheid van jezelf en de medeweggebruikers, vergroot je het gemak tijdens het rijden en verklein je het risico op schade.

Vaak is een draadloze camera voor de caravan gewenst. Onze speciale draadloze setjes worden hieronder daarom als eerste getoond. Bij alle overige sets voeg je voor een meerprijs ook makkelijk in plaats van de standaard kabel (optioneel) een professionele draadloze zender set toe om de verbinding tussen auto en caravan draadloos te maken. Deze verbinding is gegarandeerd 100% storingsvrij!

Hieronder vind je de door ons uit onze achteruitrijcamera sets, monitoren en camera’s geselecteerde oplossingen voor de caravan. Of klik op meer informatie voor extra uitleg.

Resultaat 1–24 van de 39 resultaten wordt getoond

Bekabelde of draadloze achteruitrijcamera caravan

Wij raden indien de mogelijkheid er is altijd ook voor een trailer te kiezen voor een bekabelde verbinding. De caravan vormt hierop vaak samen met bijvoorbeeld een paardentrailer de uitzondering op deze regel. Hiervoor zou namelijk op zowel de auto als op de caravan een stekkerdoos gemonteerd moeten worden voor het doorvoeren van de spiraalkabel. Vanaf deze stekkers wordt de video verbinding dan door middel van de standaard bekabeling dan naar camera en monitor doorverbonden.

Een caravan achteruitrijcamera draadloos uitvoeren is dan vaak de beste optie. Door gebruik te maken van onze speciale professionele digitale zenders heb je dan nog steeds gegarandeerd een compleet storingsvrij beeld. Dit in tegenstelling tot analoge systemen waarop andere signalen de beelden zullen vervormen / verstoren. Deze draadloze zender set kan eenvoudig aan ieder systeem worden toegevoegd om zo van iedere set een draadloos systeem te maken.

Toch liever een kabel?

Inbouwen van een kabel op de (lease) auto is vaak lastig te realiseren. In plaats van het netjes wegwerken van de kabels kan dan op een iets minder mooie manier alsnog worden voor een bekabelde verbinding worden gekozen. Vanaf de camera leg je een lange kabel naar de dissel van de caravan die je op het moment dat de auto voor de caravan wordt gezet tijdelijk over de dissel doortrekt naar de monitor. Wanneer je de monitor dan via de sigarettenaansteker voedt is de inbouw zeer eenvoudig en hoef je voor de inbouw nergens in de auto te sleutelen. Dit is niet de mooiste oplossing maar naast zeer voordelig ook 100% stabiel en storingsvrij.

X