caravan

Achteruitrijcamera caravan

Een achteruitrijcamera caravan oplossing zorgt ervoor dat je tijdens het rijden de binnenspiegel als het ware weer terug hebt! De camera kan eenzelfde beeld verzorgen als je normaal in de auto op de binnenspiegel hebt. Zo vergroot je de veiligheid van jezelf en de medeweggebruikers, vergroot je het gemak tijdens het rijden en verklein je het risico op schade.

Hieronder vind je de door ons uit ons assortiment geselecteerde oplossingen voor de caravan. Of klik op meer informatie voor extra uitleg.

Resultaat 1–24 van de 36 resultaten wordt getoond

Bekabelde of draadloze achteruitrijcamera caravan

Wij raden indien de mogelijkheid er is altijd aan te kiezen voor een bekabelde verbinding. De mooiste bekabelde optie is in principe bij een trailerverbinding altijd gebruik van een speciale trailerspiraalkabel. Hiervoor wordt dan zowel op de auto als op de caravan een stekkerdoos gemonteerd voor het doorvoeren van de spiraalkabel. Vanaf deze stekkers wordt de video verbinding dan door middel van de standaard bekabeling dan naar camera en monitor doorverbonden.

Hoewel dit de mooist weggewerkte oplossing is, is dit bijvoorbeeld bij een lease auto lastig te realiseren. In plaats van het netjes wegwerken van de kabels kan dan op een iets minder mooie manier alsnog worden voor een bekabelde verbinding worden gekozen. Vanaf de camera leg je een lange kabel naar de dissel van de caravan die je op het moment dat de auto voor de caravan wordt gezet tijdelijk over de dissel doortrekt naar de monitor. Wanneer je de monitor dan via de sigarettenaansteker voedt is de inbouw zeer eenvoudig en hoef je nergens aan de auto te sleutelen. Dit is naast zeer voordelig ook gewoon zeer stabiel.

Een caravan achteruitrijcamera draadloos uitvoeren kan ook een goede optie zijn wanneer ook het doorvoeren van de kabel door de caravan een probleem is. Door gebruik te maken van onze speciale digitale zenders heb je dan nog steeds gegarandeerd een compleet storingsvrij beeld. Dit in tegenstelling tot analoge systemen waarop andere signalen de beelden zullen vervormen / verstoren. De draadloze zender set kan eenvoudig aan ieder systeem worden toegevoegd om zo van iedere set een draadloos systeem te maken.

X