Achteruitrijcamera universeel

Hieronder vind je verschillende achteruitrijcamera oplossingen die universeel toepasbaar zijn. Deze camera’s kunnen nagenoeg overal worden geplaatst op verschillende, vaak grotere, professionele oplossingen.

Verschillende camera’s zijn zowel in HD als non-HD (CVBS) beschikbaar, let er wanneer je een HD camera besteld wel op dat je een geschikt scherm nodig hebt. De meeste geïntegreerde voertuigmonitoren zijn hiervoor niet geschikt. Kijk eventueel hier voor sets met universele achteruitrijcamera.

Toont alle 18 resultaten

Hierboven zie je hoofdzakelijk camera’s die in een U-beugel gemonteerd kunnen worden. Deze kunnen bijna universeel op iedere positie kunnen worden gebruikt. Modellen waar het hier om gaat zijn de A1-VZ51, SVEN A4, SVEN A10, Dometic Cam45 & Dometic Cam80.

Daarnaast hebben we camera’s die door hun vorm of functie bijzonder geschikt zijn voor bepaalde positie op het voertuig. Denk dan aan een camera voor de zijkant van een voertuig zoals de SVEN A2. Een camera voor in de dode hoek zoals de SVEN A5, Orlaco Famos of Dometic Cam30. Een camera voor achterop een bestelbus of bakwagen zoals de SVEN A6. Of een speciale dubbele camera voor achterop een voertuig zoals de SVEN A8 of de Dometic Cam44.

X