logo ford

Ford achteruitrijcamera

Onderstaand een overzicht van de achteruitrijcamera’s die geschikt zijn voor plaatsing op Ford voertuigen, alle camera’s kunnen worden aangesloten op het 12V systeem van Ford voertuigen. Vooral voor Ford bestelbussen en (bus)campers hebben wij mooie oplossingen, voor personenauto’s hebben wij daarnaast eventueel een universeel model dat kan worden ingebouwd in de hendel achterklep.

Ford Bestelbus Achteruitrijcamera

Voor verschillende Ford bestelbussen hebben wij oplossingen voor in het derde remlicht. Deze oplossingen hebben voor de Transit, Transit Custom en Transit Connect. Mooi aan deze oplossing is dat u het bestaande remlicht vervangt en hier een camera aan toevoegt. Zonder te hoeven boren in de carrosserie heb je zo een mooie en onopvallende camera op de bus. Voor sommige vooral oudere bestelbus typen, wanneer een bak is opgebouwd of wanneer het een (half) integraal camper betreft, hebben we geen camera in het bestaande remlicht. Kijk dan naar de A6 bestelbuscamera set of voeg een universeel remlicht met camera toe.

Ford Personenauto Achteruitrijcamera

Voor Ford personenauto’s hebben wij geen custom made oplossingen maar wel een inbouw camera voor in de hendel van de achterklep. De inbouw hiervan kunnen wij via onze specialistische inbouwpartners in Nederland of België ook voor u uit handen nemen. Bij deze camera inbouw service zal naast de camera ook een interface (t.w.v. €300) worden ingebouwd speciaal voor uw ford model, dit alles wordt vervolgens netjes gemonteerd, weggewerkt, aangesloten en geïnstalleerd.

Resultaat 1–24 van de 36 resultaten wordt getoond

X