Dometic omvormer

Dometic Waeco biedt naast camera oplossingen ook een breed scala aan voertuig geschikte omvormers om van de 12 of 24 volt boordspanning naar 230 Volt om te vormen voor gebruik van allerhande standaard apparaten zoals een koffiezetapparaat of televisie. Omvormers van 24 naar 12 Volt. Met een Waeco Dometic omvormer of acculader kies je voor een betrouwbare stroomvoorziening.

Bent je op zoek naar een ander product van Dometic? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder 088-144 21 21.

Toont alle 8 resultaten

Met een Dometic Waeco omvormer kies je voor kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak. De dometic apparatuur is bijvoorbeeld optimaal aangepast aan de moderne behoeften zodat deze ook gewoon optimaal werken ook bij moderne Euro 6-voertuigen met een slimme energiebesparende dynamo. Zo wordt de voedingsaccu ook gewoon optimaal geladen wanneer de intelligente dynamo dit vanwege energiebesparing niet doet.

Daarnaast is een Waeco Dometic omvormer standaard voorzien van alle benodigde beveiliging om diep ontlading, overladen of oververhitting te voorkomen en schade aan de accu te voorkomen en zo een lange levensduur te garanderen.

Tot slot is de apparatuur van Dometic Waeco altijd makkelijk handmatig of via een afstandsbediening te bedienen en schakelt deze daarnaast bovendien automatisch uit en weer in bij over/onderspanning zodat de apparatuur optimaal wordt beschermt zonder dat je er last van hebt.

Met een omvormer of lader van Dometic Waeco kies je dus voor optimale betrouwbaarheid en een lange levensduur.

X