Achteruitrijcamera A5–SVEN Professional

189.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Kabel kiezen *

Speedswitch

Spiegelbuis montage bracket

Beeldkwaliteit Camera

Product basisprijs: 189.00
Totaal opties:
Totaal:
Er zijn nog geen reviews

Professionele SVEN A5 Bal Camera


De SVEN A5 bal camera is ideaal om in de dode hoek of als front camera gebruikt te worden. Een spiegel of camera met goed zicht op deze beide punten is sinds begin deze eeuw verplicht. Hiervoor is de SVEN A5 (SV-A5) uitstekend geschikt, het kleine formaat met handige ringhouder lenen zich uitstekend voor een onopvallende montage. Deze camera is met de 4 pin connector eenvoudig rechtstreeks aan te sluiten op alle SVEN en VZ systemen.

De zichteigenschappen van deze camera spelen hierin een belangrijke, zo geeft de 120° kijkhoek een mooi breed beeld. Daarnaast zorgt de SONY CCD lens voor een hoge beeldkwaliteit. De negen IR leds rondom de lens zorgen ervoor dat het beeld ook ’s nachts helder blijft. Deze camera is standaard gespiegeld, dit is goed voor zicht in de dode hoek, wanneer je deze camera voor frontzicht wilt gebruiken kijk dan of de monitor in staat is de beelden te spiegelen. Wanneer de monitor deze mogelijkheid niet heeft kan deze camera ook eventueel in een niet gespiegelde variant worden aangevraagd, neem dan even contact met ons op.

Wat betreft de kwaliteit van deze camera hoef je je bij het Premium merk SVEN ook geen zorgen te maken. Deze camera is namelijk zeer robuust en IP68 waterdicht, dit houdt in dat de camera zelfs tot 1 meter onder water gewoon gebruikt zou kunnen worden!

Optioneel

Bij dit model heb je de keuze uit CVBS en HD 1080P, wanneer je kiest voor CVBS dan weet je zeker dat de camera (nagenoeg) altijd zal werken. CVBS geeft een iets mindere resolutie maar deze SVEN lenzen geven desondanks toch ook prima beeldkwaliteit. Voordeel van CVBS is dat dit op bijna alle systemen zal werken, zowel op de nieuwste systemen die ook HD1080p ondersteunen als op oudere systemen die dit niet doen.

Weet je echter zeker dat je een systeem hebt dat 1080P wel ondersteund dan kun je hier met de HD lenzen van SVEN echt het maximale uithalen. Het is dus belangrijk dat je dit zeker weet anders zul je met deze lenzen geen beeld krijgen!

Als je deze camera wilt bestellen neem je bij de opties eenvoudig ook de juiste bekabeling mee. Hier kan worden gekozen uit kabellengtes tot 30 meter of speciale trailer kabels en draadloze zenders.

Wanneer deze camera voor frontzicht gebruikt gaat worden, houdt er dan rekening mee dat deze verplicht automatisch in moeten schakelen bij snelheden onder de 30km/u. In dat geval kan hiervoor eventueel gebruik worden gemaakt van een speedswitch, deze kun je eventueel optioneel direct mee bestellen.

Ook kan om de camera makkelijk op de buis van de spiegel te monteren bij bijvoorbeeld vrachtwagens een speciaal bracket worden mee besteld.

Wanneer je de dodehoekcamera gaat aansluiten op een ander systeem dan SVEN of VZ, dan kan het nodig zijn een verloopkabel mee te bestellen, kijk hier voor meer informatie over verloopkabels.

Alternatieven

Indien je nog geen geschikte monitor hebt, bekijk dan eens deze volledige professionele set met deze camera of bekijk hier een overzicht van onze oplossingen voor de dode hoek. Dit kan ook een mooie oplossing zijn wanneer de monitor waarop je deze camera bedacht had ook wordt gebruikt voor een andere functie. Hierdoor kan die monitor dan gewoon zijn originele functie continue behouden.

 

 

 • Sensor: 1/4 SONY CCD Kleur
 • Resolutie (pixels): PAL: 500(H)*582(V)
 • Beeldhoek: 120° diagonaal / 90° horizontaal / 70° verticaal
 • 9 LED’s voor nachtzicht (6-8M)
 • Horizontale Resolutie: 420TV Lijnen
 • Beeldweergave: Normaal / Spiegelbeeld
 • Voedingsspanning: DC12V ± 10%
 • Vermogenverbruik: 1,5 W
 • Temperatuur Bereik: -30°C tot +70°C
 • Afmetingen: 67.5(L)*64(W)*49.5(H) mm
 • Aansluiting: 4pin
 • Gewicht: 150g
 • Waterdichtheid: IP68

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Achteruitrijcamera A5–SVEN Professional”

Gerelateerde producten