carthago camper achteruitrijcamera

Carthago Achteruitrijcamera

Onderstaand een overzicht van de camera’s die geschikt zijn voor plaatsing op Carthago Campers, alle camera’s kunnen worden aangesloten op het 12V systeem van de camper, sommige camera’s zijn echter geschikter dan anderen.

Voor de camera oplossing maakt het geen verschil of het een integraal of half integraal Carthago Camper model betreft. Voor beide kunnen dezelfde camera’s worden toegepast. Voor onder andere bijvoorbeeld de C-Compactline, C-Tourer, Chic C-Line, Chic S-Plus, Liner-for-Two, C-Tourer T en Chic C-Line T hebben wij mooie camera oplossingen voor ieder budget. Kijk voor een budget vriendelijke oplossing voor de achterkant van de camper bijvoorbeeld naar de VZ51 Set die met enkele (zwart & wit) of dubbele camera (zwart) of mini camera kan worden besteld. Kies een professioneel systeem van SVEN met witte of zwarte camera. Of kies voor een mooie enkele camera (wit & grijs) of dubbele camera (wit & grijs) oplossing van Dometic. Daarnaast hebben wij ook een mooie oplossing universele remlicht oplossing die op een vlakke achterkant kan worden gemonteerd.

Ook voor andere camera posities op de camper zoals de dode hoek of de zijkant(en) hebben wij geschikte camera modellen. Op de monitoren op onze website kunnen, afhankelijk van het gekozen model, 2 tot 4 camera’s worden aangesloten.

Resultaat 1–24 van de 28 resultaten wordt getoond

X