De Achteruitrijcamerawinkel

De achteruitrijcamerawinkel is sinds 2005 gespecialiseerd in het aanbieden van zichtoplossingen en dé shop om een achteruitrijcamera te kopen. Wij bieden kwalitatieve produkten voor verschillende particuliere en zakelijke klanten in de recreatieve, maritieme, transport -en landbouwsector.

Missie:

“Kwaliteitsmerken, goede service en betere prijzen”. Door continue in te spelen op de wensen van onze klanten en daarbij te werken met uitsluitend de betere merken voor een goede prijs proberen wij een betrouwbare en kwaliteitsleverancier te zijn van achteruitrijcamera systemen en alle aanverwante producten.

Klanten:

Vele particuliere en zakelijke klanten in alle delen van Nederland en België hebben inmiddels naar tevredenheid van onze producten en diensten gebruik gemaakt. En met trots kunnen we zeggen dat dit aantal nog dagelijks groeit. Klanttevredenheid is wat telt bij ons.

Service:

Eenvoudig online bestellen en wij zorgen er voor dat uw bestelling aan de deur afgeleverd wordt. U kunt kiezen uit meerdere betalingsmogelijkheden. Wij leveren kwaliteitsmerken waarop u kunt vertrouwen en met een goede service-afhandeling.

Website:

De achteruitrijcamerawinkel trekt dagelijks vele unieke bezoekers. Gebruiksvriendelijkheid, een logische en overzichtelijke indeling en duidelijke informatie moet het bezoek aan de achteruitrijcamerawinkel veraangenamen. De Achteruitrijcamerawinkel.nl is 24 uur per dag bereikbaar, op elk moment van de dag kunnen klanten informatie opvragen en bestellingen plaatsen. De achteruitrijcamerawinkel is de website voor uw nieuwe achteruitrij camera.

X