Service en garantie

Op alle producten in ons assortiment geldt de fabrieksgarantie gegeven door de verschillende merken. In enkele gevallen verzorgen wij voor u de garantie, in andere gevallen kunt u direct contact opnemen met de fabrikant voor een (nog) snellere afhandeling. De garantie op producten bedraagt 5 jaar, geldend vanaf het moment van aankoop.

Retourneren Service/Garantie

Retourneren voor garantie en service kan alleen indien dit vooraf aan ons is gemeld. Zorg ervoor dat uw uw zending voldoende gefrankeerd en juist geadresseerd heeft en voeg een kort begeleidend schrijven toe. Voeg altijd een kopie factuur toe.

Wet kopen op afstand

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft de klant ( in de hoedanigheid als consument) bij het doen van aankopen via Internet recht op een ‘afkoelingsperiode’ van 7 werkdagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen, waarbij de klant zelf de portokosten voor het terugsturen moet betalen. De klant is zelf verantwoordelijk voor de retourzending, het advies is dan ook dit aangetekend te doen en gebruik te maken van een degelijke verpakking. De producten dienen ons in de originele staat te bereiken. De achteruitrijcamerawinkel zal dan tot terugbetaling overgaan. Dit minus de door de achteruitrijcamerawinkel gemaakte verzendkosten.

Producten dienen goed en degelijk verpakt retour gestuurd te worden inclusief aankoopnota. De producten mogen geen gebruikssporen vertonen. Op speciaal op bestelling gemaakte goederen is de Wet Kopen op Afstand niet van toepassing.

Mocht er niet aan deze voorwaarden voldaan worden dan wordt de retourzending niet geaccepteerd dan wel zullen kosten in rekening gebracht voor het retourneren/annuleren van uw bestelling.

X