Auto Camera

Voor wat betreft auto camera oplossingen voor je personenauto hebben wij een select assortiment. Wij bieden geen dashcams oplossingen aan maar voor een achteruitrijcamera voor achterop het voertuig kun je wel bij ons terecht! Deze worden onopvallend ingebouwd in de hendel van de achterklep en verkopen wij veel aan aftermarket inbouwbedrijven maar kan ook los besteld worden. Wij adviseren je, gezien de moeilijkheden bij het inbouwen en vooral het aansluiten op een personenauto, de inbouw door een gespecialiseerd bedrijf uit te laten voeren.

Deze inbouwcamera is anders dan bij andere camera’s op onze site voorzien van een verlengkabel met tulp aansluitingen zodat deze rechtstreeks aan te sluiten is op de voor jouw auto passende interface. Deze interfaces zijn nodig om de camera in beeld te kunnen brengen op het multimedia systeem in de auto. Naast de prijs voor de camera moet je voor de inbouw dus ook rekening houden met de prijs van een interface, deze prijzen liggen rond de €300-,.

Wilt u de inbouw geheel door ons laten verzorgen? Wij kunnen u inbouw aanbieden via onze gespecialiseerde inbouwpartners in zowel Nederland als België tegen een All-in tarief van €950-,. Belt u ons in dat geval tijdens kantooruren voor een afspraak via 0031(0)88 144 21 21 of mail je contactgegevens naar klantenservice@achteruitrijcamerawinkel.nl en wij nemen z.s.m. contact met je op.

X