logo citroen

Achteruitrijcamera Citroën

Onderstaand een overzicht van de achteruitrijcamera’s die geschikt zijn voor plaatsing op Citroën voertuigen, alle camera’s kunnen worden aangesloten op het 12V systeem van Citroën voertuigen. Vooral voor Citroën bestelbussen hebben wij mooie oplossingen, voor personenauto’s zijn er universele mogelijkheden maar het formaat van de meeste camera’s is minder geschikt.

Citroen Bestelbus Achteruitrijcamera

Voor verschillende Citroën bestelbussen hebben wij oplossingen voor in het derde remlicht. Deze oplossing hebben voor de Jumper, Berlingo, Jumpy en SpaceTourer. Mooi aan deze oplossing is dat u het bestaande remlicht vervangt en hier een camera aan toevoegt. Zonder te hoeven boren in de carrosserie heb je zo een mooie en onopvallende camera op de bus.

Voor sommige vooral oudere bestelbus typen, wanneer een bak is opgebouwd of wanneer het een (half) integraal camper betreft, hebben we geen camera in het bestaande remlicht. Kijk dan naar de A6 bestelbuscamera set of voeg een universeel remlicht met camera toe.

Citroen Personenauto Achteruitrijcamera

Voor Citroën personenauto’s hebben wij geen custom made oplossingen maar kan eventueel voor een universeel model worden gekozen. Gezien het formaat zijn de meeste camera’s minder geschikt en ook is de montage vaak wat ingewikkelder. Indien u toch een camera wenst op te bouwen dan adviseren wij de SVEN A7 mini camera, deze is bijvoorbeeld ook makkelijk te kiezen in de VZ-51 Set.

Resultaat 1–24 van de 35 resultaten wordt getoond

X