logo citroen

Achteruitrijcamera Citroën

Onderstaand een overzicht van de achteruitrijcamera’s die geschikt zijn voor plaatsing op Citroën voertuigen, alle camera’s kunnen worden aangesloten op het 12V systeem van Citroën voertuigen. Vooral voor Citroën bestelbussen en buscampers hebben wij mooie oplossingen, voor personenauto’s zijn er universele mogelijkheden maar het formaat van de meeste camera’s is minder geschikt.

Citroen Bestelbus Achteruitrijcamera

Voor verschillende Citroën bestelbussen hebben wij oplossingen voor in het derde remlicht. Deze oplossing hebben voor de Jumper, Berlingo, Jumpy en SpaceTourer. Mooi aan deze oplossing is dat u het bestaande remlicht vervangt en hier een camera aan toevoegt. Zonder te hoeven boren in de carrosserie heb je zo een mooie en onopvallende camera op de bus.

Voor sommige vooral oudere bestelbus typen, wanneer een bak is opgebouwd of wanneer het een (half) integraal camper betreft, hebben we geen camera in het bestaande remlicht. Kijk dan naar de A6 bestelbuscamera set of voeg een universeel remlicht met camera toe.

Citroen Personenauto Achteruitrijcamera

Voor Citroën personenauto’s hebben wij geen custom made camera oplossingen maar kan wel worden gekozen voor een speciaal inbouw camera model dat zeer onopvallend in de hendel van de achterklep wordt weggewerkt. Deze kan ook inclusief inbouw door één van onze specialistische inbouwpartners in Nederland of België bij ons worden aangevraagd. De camera zal dan inclusief bijpassende interface (t.w.v. ongeveer €300-,) worden gemonteerd en aangesloten op het multimedia systeem van uw auto.

Resultaat 1–24 van de 38 resultaten wordt getoond

X