VZ-51 actie achteruitrijcamera set met Peugeot Boxer bestelbuscamera

199.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Camera versie *

Kabel kiezen *

Product basisprijs: 199.00
Totaal opties:
Totaal:
2 reviews over dit artikel
4.50 / 5

Achteruitrijcamera Peugeot Boxer HD


De achteruitrijcamera Peugeot Boxer camera geeft HD beeld waar vaak, anders dan bij reguliere achteruitrijcamera’s, de beeldkwaliteit van remlichtcamera’s vaak nog achter blijft. Hierbij wordt vaak nog gebruik gemaakt van CVBS (standaard definitie, ~640×480 pixels)camera’s die op zich degelijk beeld geven maar lang niet zo scherp als met een HD (hoge definitie, 1280×720 of 1920×1080) camera (en scherm) mogelijk. Geintegreerde schermpjes kunnen meestal alleen CVBS camera’s weergeven maar dit is wanneer u er een apart scherm bij kiest zoals in deze set geen probleem. Wil je optimaal beeld kies dan voor onze HD camera sets!

Deze Peugeot Boxer camera’s kunnen op de modellen vanaf 2006 tot op de huidige modellen in het remlicht worden geplaatst. Hierdoor is de camera gelijk netjes weggewerkt, dus heb je geen grote camera op het dak zoals het alternatief zou zijn. Dit wordt daarom vaak als de mooiste oplossing gezien. Daarnaast is het ook de makkelijkste oplossing omdat boren in de carrosserie van het voertuig niet nodig is en het voertuig dus niet wordt beschadigd. De camera zelf is uiteraard volledig waterdicht en voorzien van rubbers zodat het voertuig ook waterdicht blijft. Doordat de camera onder de daklijn blijft wordt ook het voertuig niet hoger waardoor extra opletten op beschadiging in bijvoorbeeld de wasstraat of carport niet noodzakelijk is.

Door de hoge plaats van het remlicht bij de Peugeot Boxer is het zicht hiervandaan ook gewoon uitstekend. De 120 graden kijkhoek van de camera zorgt ervoor dat alles achter het voertuig goed in beeld wordt gebracht. Dit zorgt ervoor dat de achteruitrijcamera Peugeot Boxer ideaal is voor goed zicht achter de wagen bij inparkeren, file rijden en achteruit rijden. Hiermee voorkom je ongelukken en vergroot je dus de veiligheid van jezelf en anderen.

De kwaliteits-lens in deze camera zorgt voor continue gegarandeerd scherpe beelden. De camera heeft een zeer hoge IP68 dichtheidsgraad waardoor deze nagenoeg alle omstandigheden aan kan, vochtschade aan de camera is dus nagenoeg uitgesloten. Ook is de camera voorzien van IR leds voor een ruim ~10 meter infrarood nachtzicht voor perfect zicht ’s nachts. De voor de camera gebruikte schroef connectoren zijn van zeer hoge kwaliteit waardoor de verbinding altijd stabiel is.

De 7 inch LCD kleurenmonitor zorgt ervoor dat de camera ook optimaal in beeld wordt gebracht. In het donker zorgt achtergrondverlichting in het scherm ervoor dat de beelden ook dan goed te zien zijn. Wanneer naast deze camera nog een tweede camera gewenst is, bijvoorbeeld in de dode hoek, dan kan deze doordat de monitor 2 video kanalen heeft ook nog op deze monitor worden aangesloten. Deze monitor is voorzien van een puls draad die ervoor kan zorgen dat de camera automatisch inschakelt bij achteruit rijden.

Drie verschillende modellen

De camera voor de Boxer is in drie varianten beschikbaar die beide op modellen van 2006 tot heden te gebruiken zijn. Versie 1 & 2 voegen een camera toe aan het nieuwe remlicht. Bij de eerste versie is dit een HD camera waarbij dan uiteraard ook een geschikte monitor wordt meegeleverd. Versie twee betreft een vergelijkbare ouderwetse CVBS camera, de beeldkwaliteit hiervan is iets minder. Versie 3 beschikt naast de camera voor zicht achter de bus een tweede lens die op het achteropkomend verkeer kan worden gericht voor zicht naar achteren tijdens het rijden, zo heb je altijd optimaal zicht achter de wagen.

Alternatieven

Heb je al een monitor maar hierop alleen een camera nodig? Kijk dan hier naar de losse remlicht camera voor de Peugeot Boxer.

Een Peugeot Boxer van voor 2006? Of gewoon liever een camera op het dak? Kijk dan ook eens naar onze universele bestelbus camera, deze kan op iedere bestelbus of camper!

SPECIFICATIES VERSCHILLEN PER MODEL
7″ LCD-kleurenmonitor

 • Automatische inschakeling bij bv achteruitrijden
 • Automatische dag-nacht omschakeling
 • Gespiegeld of werkelijk camerabeeld
 • 614.000 pixels
 • Twee camera-ingangen
 • Voeding: DC 12V (+-10%)
 • Raster belijning

De Peugeot Boxer bestelbus camera past precies op de plaats van het derde remlicht (de originele lichtstrip).

 • 720P CMOS premium 5* kleuren lens
 • Resolutie: 1280 x 720 pixels
 • Systeem: PAL
 • Kijkhoek: 130°
 • Voedingsspanning: DC12V ± 10%
 • Vermogenverbruik: = 2,4 W
 • Temperatuur Bereik: -30°C tot +70°C
 • Minimale verlichting: 0.0 Lux met IR ingeschakeld
 • 8 meter nachtzicht
 • Aansluiting: 4 pin schroef connectie
 • Waterdichtheid: IP69

Achteruitrijcamera Peugeot Boxer Inbouwen

Ben je een beetje handig? Dan is het systeem prima zelf in te bouwen. Laat je het liever aan een professional over? Dan kan iedere garage of carrosseriebouwer dit zeker voor u doen. Onderstaand kort samengevat de stappen voor het inbouwen.

Verwijder het bestaande remlicht, plaats hier nu de camera voor in de plaats en plaats vervolgens het remlicht hierop terug. De camera is nu geplaatst, nu moet een verbinding tot stand worden gebracht naar voren waar de monitor moet komen. Sluit de verlengkabel hiervoor aan op de camera en breng deze naar voren, voor het wegwerken van de kabel kunnen vaak de al aanwezige kabelgoten worden gebruikt. Sluit dan de monitor aan op het systeem van de Boxer, dit kan op twee manieren. Ten eerste door een omvormer voor de sigaretten aansteker te gebruiken. Of door deze via het dashboard rechtstreeks aan het systeem te koppelen. Deze laatste optie is uiteraard mooier omdat de kabel dan volledig uit zicht zijn. Bij aansluiting via het dashboard kan daarnaast ook de optionele groene puls kabel worden aangesloten, deze kan ervoor zorgen dat de monitor automatisch inschakelt op video kanaal 2 wanneer het voertuig in zijn achteruit wordt gezet. Sluit tot slot de camera die vanaf de camera komt aan op de kabelboom en het systeem is gebruiksklaar.

Customer reviews

Beoordeeld met 4.5 uit 5 sterren
2 beoordelingen
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

2 reviews for VZ-51 actie achteruitrijcamera set met Peugeot Boxer bestelbuscamera

Beoordeling toevoegen

Gerelateerde producten

X