camper

Achteruitrijcamera camper

In deze sectie vind je al onze achteruitrijcamera camper oplossingen, denk hierbij aan camera’s voor achterzicht, zicht in de dode hoek, front en zij zicht. Voor kamperbussen en omgebouwde bestelbussen, hebben wij eventueel speciale camera’s voor in het derde remlicht.

Resultaat 1–24 van de 98 resultaten wordt getoond

Beste camper achteruitrijcamera

Het is helaas niet zo dat er één type achteruitrijcamera het beste geschikt is voor de camper. Dit hangt onder andere af van de plaatsingsmogelijkheden op uw camper, is er bijvoorbeeld een fietsendrager aanwezig die plaatsing bemoeilijkt of is juist een derde remlicht aanwezig waarop extra makkelijk een camera kan worden toegevoegd?

Achteruitrijcamera camper inbouwen en monteren

Wanneer de keuze is gemaakt welke camera(‘s) het meest geschikt is(/zijn) voor jouw camper of kampeerbus zal deze moeten worden gemonteerd en ingebouwd. Hieronder vind je een mooi voorbeeldfilmpje van een installatie van onze VZ-51 Fiat Ducato Camera Set.

Bij de plaatsing hou je weer rekening met de eigenschappen van de camera zorg er hierbij voor dat de camera een zoveel mogelijk vrij zicht heeft. Wanneer de optimale plaats is bepaald kan de camera worden gemonteerd.

Naast het monteren van de camera is het belangrijk rekening te houden met het inbouwen en wegwerken van de bekabeling, hiervoor kunt u normaal gesproken het beste gebruik maken van de kabelgoten die al in het voertuig aanwezig zijn. Tot slot moet aan de kant van de monitor de aansluiting worden gemaakt op het systeem, dit kan bijvoorbeeld met behulp van een 12 Volt omvormer via de sigarettenaansteker of anders gewoon door aan te sluiten op de bekabeling van het voertuig.

Voor meer informatie hierover kun je onze uitgebreide sectie over het inbouwen van een achteruitrijcamera raadplegen.

X