landbouwmachine

Achteruitrijcamera landbouw voertuigen

Een achteruitrijcamera op een landbouw voertuig moet ook onder de zwaarste omstandigheden optimaal presteren. Waardoor niet iedere achteruitrijcamera landbouw geschikt is. Vandaar dat wij adviseren hierbij altijd voor een professioneel systeem te kiezen.

Hieronder vind je de door ons uit ons assortiment geselecteerde oplossingen voor landbouwvoertuigen. Of klik op meer informatie voor extra uitleg.

Resultaat 1–24 van de 28 resultaten wordt getoond

Camera oplossingen voor de agrarische sector

Bij landbouwvoertuigen is de kwaliteit van de camera’s en monitoren door de omstandigheden waaraan deze worden blootgesteld extra belangrijk. Hierdoor is niet iedere achteruitrijcamera landbouw geschikt, hiervoor raden wij aan camera’s te gebruiken die voorzien zijn van een IP69K classificering en monitoren die voorzien van rubber coating tegen binnendringen van stof.

Tevens is het belangrijk er rekening mee te houden dat niet alle modellen ook op 24 Volt kunnen opereren. Alle systemen in deze sectie zijn wel geschikt om zowel op 12 als 24 Volt aan te sluiten.

In de landbouw sector is de Sven 7″ Professional achteruitrijcamera set die wij in ons assortiment hebben een veel gebruikt systeem. Deze set heeft een IP69K geteste camera, een monitor met rubber coating, een ruim nachtzicht, verwarmde camera en vele andere opties die hem hiervoor uitermate geschikt maakt.

Hieronder vind je dit systeem en ook andere door ons aanbevolen complete systemen, camera’s en kabeloplossingen.

X