Achteruitrijcamera merken

De achteruitrijcamerawinkel is officieel leverancier van verschillende merken uit binnen -en buitenland. Indien u bepaalde merken niet in de winkel treft, maar wel wilt bestellen is dat geen probleem, wij zullen er alles aan doen de door u aangevraagde systemen te leveren. In onderstaand overzicht vindt u een samenvatting van de meest bekende merken die er op dit moment te verkrijgen zijn.

SVEN Premium Camera Systems

Dit merk is een echt “premium” merk wat wil zeggen dat kwaliteit voorop staat. SVEN wordt gebruikt in zeer veel verschillende industrieën en onder de zwaarste omstandigheden, daarnaast levert het merk in Nederland een inbouwservice op locatie – een unieke service. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed te noemen en SVEN levert tevens een kwalitatief digitaal draadloos systeem.

WAECO / Dometic

Dit merk is onderdeel van het Duitse beursgenoteerde Dometic Group, een van oorsprong Duits bedrijf/merk dat erg actief is in de recreatieve sector (campers) met onder andere koelingen en airco’s. Waeco / Dometic is goed maar vaak wel wat aan de prijs. De producten worden vaak onder het label perfect view aangeboden.

Elro

Dit merk is bekend van een heel scala van producten dat in de bouwmarkt zoals de Gamma en de Karwei, denk hierbij aan rookmelders en allerlei vormen van (camera) bewaking. Elro levert ook (draadloze) camerasystemen en is een zgn. budget fabrikant wat wil zeggen dat de producten niet al te duur zijn.

VZ

Dit merk is gespecialiseerd in achteruit rij camera systemen en wordt vooral veel geleverd in de Benelux. De prijs/kwaliteit verhouding van VZ is zeer goed te noemen- voor een niet al te hoge prijs worden specialistische producten aangeboden met een lange levensduur.

Orlaco

Dit merk is net als VZ gespecialiseerd in zichtoplossingen en wordt wereldwijd geleverd. Het is net als SVEN een echt premium merk. Orlaco (Barneveld) wat staat voor “ogen, recht, links, achter, compleet, overzicht” biedt zeer specialistische apparatuur voor bijvoorbeeld boorplatformen of de maritieme sector. Aan de kwaliteit van Orlaco hangt vaak wel een stevig prijskaartje.

Camos

Dit merk is onderdeel van een bedrijf dat allerlei producten in de multimedia verkoop, onder andere navigatie – en satelliet apparatuur. Camos heeft een scala aan monitoren, camera’s en toebehoren. Het is merk is moeilijk te positioneren door de wisselende kwaliteiten en prijzen.

Motec

Dit merk is de Duitse tegenhanger/concurrent van Orlaco. Motec levert zeer specialistische en kwalitatieve apparatuur maar is wel bijzonder hoog geprijsd.

Brigade Electronics

Dit merk heeft een breed assortiment van camera systemen dat voornamelijk in Engeland verkocht wordt. Brigade heeft ook een range van sensoren in het portfolio.

MXN

Dit bedrijf is van oorsprong Taiwanees bedrijf met een Nederlandse verkoper. Het kwalitatief redelijke merk MXN is met name verkrijgbaar in de transportsector en ligt prijstechnisch aan de hoge kant.

PSVT

Dit merk levert met name producten in de agrarische sector. Het betreft met name standaard producten. De PSVT systemen liggen qua prijs en kwaliteit in het middensegment.

Preco Electronics

Preco is de Amerikaanse producent van met name radarsystemen. De systemen worden vaak onder het label preview aangeboden. De achteruitrijcamerawinkel werkt al bijna 10 jaar samen met Preco Electronics en preview radarsystemen.

Mekra

Dit Duitse merk is zowel bekend onder het moederbedrijf MekraLang als onder het label Mekratronics. Het merk is van oorsprong actief als spiegelleverancier in de transport sector. Het merk is niet veel in de Benelux te vinden, maar indien gewenst kunnen wij deze artikelen leveren.

X