Achteruitrijcamera merken

De achteruitrijcamerawinkel is officieel leverancier van verschillende grote merken uit binnen -en buitenland klik op de afbeeldingen hierboven om ons assortiment voor verschillende merken te bekijken. Naast onze camera merken SVEN, Dometic, Orlaco en VZ vind je hier ook de merken van de verschillende voertuigmerken waarvoor wij speciale camera's aanbieden.

Ook indien je op zoek bent naar vervanging voor merken die je niet in onze winkel treft, dan kunnen wij je meestal van dienst zijn door via verloopstekkers op de bestaande kabels aan te sluiten. In onderstaand overzicht een samenvatting van onze merken.

 

SVEN Premium Camera Systems

Dit merk is een echt "premium" merk wat wil zeggen dat kwaliteit voorop staat. SVEN wordt gebruikt in zeer veel verschillende industrieën en onder de zwaarste omstandigheden, daarnaast levert het merk in Nederland een inbouwservice op locatie - een unieke service. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed te noemen en SVEN levert tevens een kwalitatief digitaal draadloos systeem.

 

Dometic (het vroegere WAECO)

Dit merk is onderdeel van het Duitse beursgenoteerde Dometic Group, een van oorsprong Duits bedrijf/merk dat erg actief is in de recreatieve sector (campers) met onder andere koelingen en airco's. Waeco / Dometic is goed maar vaak wel wat aan de prijs. De producten worden vaak onder het label perfect view aangeboden.

 

Orlaco

Dit merk is gespecialiseerd in zichtoplossingen en wordt wereldwijd geleverd. Het is net als SVEN een echt premium merk dat focust op het zwaardere (professionelen) segment. Orlaco (Barneveld) wat staat voor "ogen, recht, links, achter, compleet, overzicht" is tegenwoordig onderdeel van het Amerikaanse Stoneridge en biedt zeer specialistische apparatuur voor bijvoorbeeld boorplatformen of de maritieme sector. Aan de kwaliteit van Orlaco hangt vaak wel een stevig prijskaartje.

 

VZ

Dit merk is gespecialiseerd in camera systemen voor recreatieve (campers en caravans) en kleinere professionele (bestelbussen en bakwagens) toepassingen en wordt vooral veel geleverd in de Benelux. De prijs/kwaliteit verhouding van VZ is zeer goed te noemen- voor een niet al te hoge prijs worden specialistische producten aangeboden met een lange levensduur.

 

Aansluiten op andere merken

Om aan te sluiten op andere merken hebben wij verschillende verloopkabels in ons assortiment, deze gaan in de meeste gevallen naar 4 pin Aviation waardoor SVEN & VZ systemen uit ons assortiment kunnen worden aangesloten. Hieronder verschillende bekendere merken met tussen haakjes de meest gebruikte kabel stekkeraansluiting.

 

Camos (6 Pin Mini DIN)

Dit merk is onderdeel van een bedrijf dat allerlei producten in de multimedia verkoop, onder andere navigatie - en satelliet apparatuur. Camos heeft een scala aan monitoren, camera's en toebehoren. Het is merk is moeilijk te positioneren door de wisselende kwaliteiten en prijzen.

 

Motec (4 Pin Mini DIN)

Dit merk is de Duitse tegenhanger/concurrent van Orlaco. Motec levert zeer specialistische en kwalitatieve apparatuur maar is wel bijzonder hoog geprijsd.

 

Brigade Electronics (4 Pin Aviation)

Dit merk heeft een breed assortiment van camera systemen dat voornamelijk in Engeland verkocht wordt. Brigade heeft ook een range van sensoren in het portfolio.

 

MXN (4 Pin Mini DIN)

Dit bedrijf is van oorsprong Taiwanees bedrijf met een Nederlandse verkoper. Het kwalitatief redelijke merk MXN is met name verkrijgbaar in de transportsector en ligt prijstechnisch aan de hoge kant.

 

PSVT (6 Pin Mini DIN)

Dit merk levert met name producten in de agrarische sector. Het betreft met name standaard producten. De PSVT systemen liggen qua prijs en kwaliteit in het middensegment.

 

X