Achteruitrijcamera Bestelbus

Al onze achteruitrijcamera bestelbus oplossingen vind je onderstaand in deze sectie. Hier vind je verschillende oplossingen voor o.a. achteruitrijden met zicht op de bumper/trekhaak, achteruitkijken voor zicht naar achter tijdens het rijden, zicht in de dode hoek, langs de zijkanten of vooruit.

Derde remlicht inbouw achteruitrijcamera

Voor de meeste nieuwere bestelbussen zijn tegenwoordig speciale camera oplossingen beschikbaar waarbij het bestaande derde remlicht door een derde remlicht met camera wordt vervangen. Met deze camera’s heb je altijd perfect zicht op de achterbumper van de bus met vaak optioneel de mogelijkheid te kiezen voor een dubbele camera die ook optimaal zicht geeft tijdens het rijden. Alle beschikbare versies kun je bij ons los of als set vinden.

Universele achteruitrijcamera bestelbus

Wanneer inbouw in het derde remlicht geen optie is of indien dit om een andere reden niet gewenst is, dan hebben wij als alternatief de originele achteruitrijcamera mercedes sprinter, deze is geschikt voor plaatsing op het dak van iedere bestelbus(dus niet alleen van de sprinter!). Dit is ook mogelijk wanneer de deuren tot het dak lopen, er is dan eventueel alleen een verlengplaat nodig.

Resultaat 1–24 van de 97 resultaten wordt getoond

Spiegel vervangende camera’s

Naast zicht op de bumper is een cameraoplossing voor zicht achteruit, doordat er bij bestelbussen vaak geen binnenspiegel aanwezig is, aan te raden. Wanneer met twee camera’s wordt gewerkt kan bij al onze monitoren altijd gebruik worden gemaakt van pulsdraden die ervoor zorgen dat de camera met zicht op de bumper automatisch in beeld wordt gebracht zodra de bus in zijn achteruit wordt gezet. De achteruitkijkcamera is dan standaard in beeld tijdens het rijden, naast extra gemak biedt dit,  doordat er geen handmatige schakeling nodig is, extra veiligheid.

Dode hoek, Front- en zij zicht camera’s

Verder kan om een systeem helemaal compleet te maken naast camera’s achterop ook aan de zijkanten, voorop of in de dode hoek een camera worden gebruikt om het zicht vanuit de bestelbus te verbeteren en de veiligheid van jezelf en de medeweggebruikers te vergroten. Wanneer gebruik wordt gemaakt van de SVEN quad set met achterzicht, front en twee zij camera’s kun je zelfs alles rondom het voertuig in één oogopslag op het scherm zien.

X