Alle grote merken tegen de scherpste prijs uit voorraad leverbaar!

088-144 21 21 Ma-Vr 8:30-17:00 (Vr 16:00)

Menu
iconheader01

DE LAAGSTE PRIJZEN

iconheader02

GRATIS VERZENDING

iconheader03

5 JAAR GARANTIE!

iconheader04

VERZENDING BINNEN ÉÉN WERKDAG

iconheader05

LEVERING UIT VOORRAAD

iconheader06

TELEFONISCH BEREIKBAAR

VZ-51 actie achteruitrijcamera set met Citroën Jumper bestelbuscamera

349.00 199.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Camera versie

Monitor *

Kabel kiezen *

Product price
Optie(s) totaal:
Totaal:
3 reviews over dit artikel
5.00 / 5

Achteruitrijcamera Citroen Jumper


Een achteruitrijcamera Citroen Jumper systeem is geschikt voor alle modellen met derde remlicht (o.a. gesloten bestelbus en personenbus modellen) vanaf 2006 tot heden. Doordat de camera perfect op de plek van het derde remlicht kan worden geplaatst werkt deze direct mooi weg. Naast dat dit er mooier uit ziet is dit ook praktisch beter omdat er voor het plaatsen niet geboord hoeft te worden. Hierdoor wordt de waterdichtheid van het voertuig niet aangetast, een rubber strip sluit namelijk direct waterdicht af. De camera blijft in het remlicht ook beneden de daklijn waardoor deze het voertuig niet verhoogd. Dit zorgt ervoor dat het risico op beschadiging van het voertuig bijvoorbeeld in een carport of garage niet wordt vergroot.

De locatie van het remlicht hoog op de bus zorgt voor een uitstekend overzicht. Door de 120 graden kijkhoek van de camera heb je hiervandaan een zeer compleet overzicht van wat er achter de wagen gebeurt. De Achteruitrijcamera Citroen Jumper is dus een perfecte oplossing voor goed zicht bij inparkeren, achteruit rijden en filerijden. Hiermee creëer je extra veiligheid voor jezelf en anderen.

De kwaliteits-lens die in deze camera is gebruikt geeft haarscherp beeld. Door de IP68 vocht en stofbescherming is deze camera onder alle weersomstandigheden altijd waterdicht. Verder is de camera voorzien van IR Leds om ook in het donker goed zicht te kunnen blijven garanderen. Tot slot is de camera voorzien van een robuuste schroef connector voor een altijd stabiele beelddoorgifte.

De camera beelden worden door het 7 inch LCD kleurenscherm zeer scherp weergegeven. Tevens is de monitor voorzien van automatische achtergrond verlichting voor een helder beeld in alle omstandigheden. Daarnaast kan ook eventueel een tweede camera worden toegevoegd, bijvoorbeeld een dodehoekcamera. Een extra trigger draad in de bekabeling kan optioneel worden gebruikt om de monitor automatisch in/over te laten schakelen bijvoorbeeld bij achteruitrijden.

Beschikbaar in drie varianten

Deze camera is beschikbaar in drie varianten, beide zijn geschikt voor dezelfde Jumper modellen. Versie 1 behoudt het bestaande remlicht en zet tussen het remlicht en de bus een nieuwe houder waaraan een camera is toegevoegd. Versie 2 en 3 vervangen het originele remlicht in zijn geheel en voegen hieraan een (of twee) camera(‘s) toe. Hierbij beschikt versie 3 naast de camera voor zicht achter de bus een tweede lens die op het achteropkomend verkeer kan worden gericht voor zicht naar achteren tijdens het rijden.

Alternatieven

Geen monitor nodig omdat wordt aangesloten op een bestaande monitor? Kijk dan naar onze losse Citroën Jumper camera.

Een ouder model(voor 2006)? Dan past deze derde remlicht camera niet. Kijk dan naar onze universele bestelbus oplossing.

Heb je bijvoorbeeld een chassis cabine of pick-up model, dan is er geen derde remlicht aanwezig. Een standaard camera set is dan vaak geschikter om vanaf het dak over de chassis of pick up heen te kijken. In zo’n geval is de Actie Set of een SVEN Pro Set zeer geschikt.

7″ LCD-kleurenmonitor

 • Automatische inschakeling bij bv achteruitrijden
 • Automatische dag-nacht omschakeling
 • Gespiegeld of werkelijk camerabeeld
 • 384.000 pixels
 • Twee camera-ingangen
 • Voeding: DC 12V (+-10%)

De Citroën Jumper bestelbus plaats je in de plaats van het derde remlicht (de originele lichtstrip)

 • CMOS premium 5* kleuren lens
 • Resolutie: 580 TV lijnen
 • 762 x 504 pixels (PAL)
 • Systeem: PAL
 • Kijkhoek: 120°
 • Beeldweergave: Spiegelbeeld
 • Voedingsspanning: DC12V ± 10%
 • Vermogenverbruik: = 1,5 W
 • Temperatuur Bereik: -30°C tot +70°C
 • Minimale verlichting: 0.1Lux
 • 8 meter nachtzicht
 • Aansluiting: 4p schroefaansluiting
 • Waterdichtheid: IP68
 • Voeding: DC 12V (+-10%)

Citroën Jumper Achteruitrijcamera Inbouwen

Wil je zelf inbouwen? Als je een beetje handig bent is dit goed zelf te doen. Liever alles laten monteren door een professional? Een lokale garage of carrosseriebouwer moet dit zeker voor je kunnen uitvoeren. Hieronder een beknopte samenvatting van de voor inbouw te volgen stappen.

Allereerst kan de camera worden geplaatst, op de plaats van het bestaande remlicht. Verwijder hiervoor het originele remlicht en plaats de camera behuizing hiervoor in de plaats. Hierin kan dan het originele remlicht worden terug gezet. Hierna kan de verlengkabel vanaf de camera naar voor worden gelegd, gebruik voor het wegwerken indien mogelijk gewoon de bestaande kabelgoten. Daarna kan de monitor worden aangesloten op de Jumper. Doe dit ofwel via de sigaretten aansteker (via een omvormer) ofwel via het dashboard. Weggewerkt in het dashboard is de mooiste oplossing, alle kabels zijn dan volledig uit het zicht. Optioneel kan nog gebruik gemaakt worden van de groene trigger kabel op de kabelboom, sluit deze aan op de schakelaar voor de achteruitrijverlichting om de monitor automatisch in te schakelen bij achteruit rijden(kanaal 2 wordt dan geactiveerd, zorg dus dat de camera op aansluiting 2 wordt verbonden). Tot slot kan de verlengkabel bij de monitor worden aangesloten en het systeem is klaar voor gebruik.

Customer reviews

Beoordeeld met 5 uit 5 sterren
3 beoordelingen
4 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

3 reviews for VZ-51 actie achteruitrijcamera set met Citroën Jumper bestelbuscamera

Beoordeling toevoegen

Gerelateerde producten