knaus camper achteruitrijcamera

Knaus achteruitrijcamera

Onderstaand een overzicht van de camera’s die geschikt zijn voor plaatsing op Knaus Campers, alle camera’s kunnen worden aangesloten op het 12V systeem van de camper, sommige camera’s zijn echter geschikter dan anderen.

Voor de Knaus Fiat Buscamper Boxstar modellen adviseren wij te kijken naar de VZ Fiat Ducato oplosing voor in het derde remlicht of het Ducato model van Dometic. Voor de MAN TGE buscamper modellen van Knaus zoals de Boxdrive (XL) adviseren wij de VZ Volkswagen Crafter Remlicht Camera oplossing. Het remlicht van de MAN TGE is namelijk identiek aan de nieuwe VW Crafter.

Voor de Knaus (Half) Integraal Camper modellen als VAN Modellen, L!VE modellen, SKY modellen en de SUN modellen hebben wij ook mooie camera oplossingen voor ieder budget. Kijk voor een budget vriendelijke oplossing voor de achterkant van de camper bijvoorbeeld naar de VZ51 Set die met enkele (zwart & wit) of dubbele camera (zwart) of mini camera kan worden besteld. Kies een professioneel systeem van SVEN met witte of zwarte camera. Of kies voor een mooie enkele camera (wit & grijs) of dubbele camera (wit & grijs) oplossing van Dometic. Daarnaast hebben wij ook een mooie oplossing universele remlicht oplossing die op een vlakke achterkant kan worden gemonteerd.

Ook voor andere camera posities op de camper zoals de dode hoek of de zijkant(en) hebben wij geschikte camera modellen. Op de monitoren op onze website kunnen, afhankelijk van het gekozen model, 2 tot 4 camera’s worden aangesloten.

Resultaat 1–24 van de 33 resultaten wordt getoond

X