Achteruitrijcamera Bestelwagen

Voor de bakwagen / bestelwagen vind je onderstaand in deze sectie onze beste oplossingen. Een achteruitrijcamera wordt op een bestelwagen veelal gebruikt voor achterzicht, dus voor zicht achteruit tijdens het rijden of juist op de bumper bij achteruitrijden. Daarnaast zijn er ook andere zichtoplossingen mogelijk, denk bijvoorbeeld aan zicht in de dode hoek, de zijkant(en) of juist vooruit.

Hieronder vind je de door ons uit ons assortiment geselecteerde oplossingen voor de bakwagen / bestelwagen.

Klik op meer informatie voor extra uitleg.

Resultaat 1–24 van de 40 resultaten wordt getoond

Universele achteruitrijcamera bestelwagen

Wij raden voor zicht op de achterbumper de universele dakopbouw achteruitrijcamera set aan. deze is geschikt voor plaatsing op het dak van nagenoeg iedere bestelwagen.

Spiegel vervangende camera’s

Naast zicht op de bumper is een cameraoplossing voor zicht achteruit, doordat er geen binnenspiegel aanwezig is, aan te raden. Wanneer met twee camera’s wordt gewerkt kan bij al onze monitoren altijd gebruik worden gemaakt van pulsdraden. Deze pulsdraden zorgen ervoor dat er automatisch wordt geschakeld, zo kan dus bijvoorbeeld de camera die op de bumper staat gericht automatisch in beeld wordt gebracht zodra de bus in zijn achteruit wordt gezet. De achteruitkijkcamera is dan standaard in beeld tijdens het rijden, naast extra gemak, biedt dit doordat er geen handmatige schakeling nodig is, extra veiligheid.

Dode hoek, Front- en zij zicht camera’s

Verder kan om een volledig systeem te creëren ook worden gekozen voor camera’s aan de zijkanten, voorop of in de dode hoek. Zo kan de eigen veiligheid en die van de medeweggebruikers maximaal worden vergroot. Wanneer bijvoorbeeld gebruik wordt gemaakt van de SVEN quad set met achterzicht, front/dode hoek en twee zij camera’s kun je alles rondom het voertuig in één oogopslag op één scherm zien.