graafmachine

Grondverzet camera systemen

Een camera is ook in het grondverzet op onder andere Graafmachines, Bulldozers en Scrapers een goed middel om de efficiëntie te verhogen en de veiligheid van de werkplaats te vergroten.

Bij grondverzet camera systemen worden de camera’s en monitoren aan zware omstandigheden onderworpen met betrekking tot vocht, stof en gruis. Vandaar dat wij adviseren hierbij altijd voor een professioneel systeem te kiezen.

Onderstaand een overzicht van onze meest geschikte systemen. Of klik op meer informatie voor extra uitleg.

Resultaat 1–24 van de 30 resultaten wordt getoond

Verhogen van de efficiëntie

Door gebruik te maken van camera’s op plaatsen waarop het zicht vanuit de cabine slecht is, om deze voor de bestuurder in de cabine goed in beeld te brengen, kan vaak sneller en dus efficiënter worden gewerkt.

Vergroten van de veiligheid

Daarnaast zorgt het verbeteren van het zicht ervoor dat de werkplaats veiliger wordt voor het rondom het voertuig aanwezige personeel.

Keuze voor de juiste camera

Door de zwaardere omstandigheden, stof en gruis en dergelijke, waaraan het systeem wordt blootgesteld is de kwaliteit van de componenten bij grondverzet camera systemen extra belangrijk. Daarom raden wij aan camera’s voorzien van een IP69K classificering en monitoren voorzien van rubber coating tegen binnendringen van stof te gebruiken.

Tevens is het belangrijk er rekening mee te houden dat niet alle modellen ook op 24 Volt kunnen opereren. Alle systemen in deze sectie zijn geschikt om zowel op 12 als 24 Volt aan te sluiten.

Bij loon en grondverzet bedrijven is de Sven 7″ Professional achteruitrijcamera set een veel gebruikt systeem. Deze set heeft een IP69K geteste camera, een monitor met rubber coating, een ruim nachtzicht, verwarmde camera en vele andere opties die hem hiervoor uitermate geschikt maakt.

Hieronder vind je onder andere dit systeem en ook de andere door ons aanbevolen complete systemen, extra camera’s en accessoires.

X