Alle grote merken tegen de scherpste prijs uit voorraad leverbaar!

088-144 21 21 Ma-Vr 8:30-17:00 (Vr 16:00)

Menu
iconheader01

DE LAAGSTE PRIJZEN

iconheader02

GRATIS VERZENDING

iconheader03

5 JAAR GARANTIE!

iconheader04

VERZENDING BINNEN ÉÉN WERKDAG

iconheader05

LEVERING UIT VOORRAAD

iconheader06

TELEFONISCH BEREIKBAAR

VZ-51 actie achteruitrijcamera set met Fiat Ducato bestelbuscamera

349.00 199.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Camera versie

Monitor *

Kabel kiezen *

Product price
Optie(s) totaal:
Totaal:
4 reviews over dit artikel
5.00 / 5

Achteruitrijcamera Fiat Ducato

De achteruitrijcamera Fiat Ducato is geschikt voor alle gesloten bestelbus modellen vanaf 2006 tot heden. Deze camera wordt mooi bij het derde remlicht geïntegreerd waardoor deze niet of nauwelijks opvalt. Naast dat dit mooier is dan het toevoegen van een camera op het voertuig zelf, zorgt dit er ook voor dat er niet in de carrosserie geboord hoeft te worden. Na het plaatsen van de camera is het voertuig ook gewoon direct weer helemaal waterdicht zonder dat je hiervoor boorgaten hoeft dicht te kitten. Doordat de camera onder de daklijn blijft, in tegenstelling tot veel andere camera’s voor deze functie, wordt tevens het risico op schade aan de camera vermindert.

De plaats van het remlicht hoog op de Ducato zorgt ervoor dat het zicht hiervandaan prima is. Door de 120 graden kijkhoek heb je vanaf deze plaats een goed overzicht op alles achter de wagen. Hierdoor is de achteruitrijcamera Fiat Ducato een perfecte oplossing om het zicht bij achteruit rijden en inparkeren, maar ook bijvoorbeeld bij filerijden, te verbeteren. Dit zorgt voor een verhoogde veiligheid van jezelf en je medeweggebruikers.

De hoge kwaliteit van de lens in deze camera zorgt voor een uitstekende beeldkwaliteit. Door de zeer hoge IP68 vocht en stofbescherming kan deze camera bovendien nagenoeg alle omstandigheden aan. Waarbij de infrarood nachtverlichting er tevens voor zorgt dat het beeld ook ‘s nachts scherp blijft. Door de hoge kwaliteit schroef connectoren die worden gebruikt is de kwaliteit van de doorgifte ook altijd verzekerd.

Een 7 inch kwaliteits-kleurenscherm zorgt ervoor dat de kwaliteit van de camera ook optimaal tot zijn recht komt. De automatische verlichting in het scherm zorgt ervoor dat het beeld onder alle omstandigheden goed blijft. De monitor is voorzien van 2 camera kanalen waardoor deze ook eventueel is uit te breidden met bijvoorbeeld een dodehoekcamera. Door gebruik te maken van de pulsdraad voor automatisch inschakelen bij achteruitrijden kunnen beide camera’s eenvoudig worden gebruikt zonder handmatig te hoeven schakelen.

Drie versies beschikbaar

Deze camera is beschikbaar in drie versies die geschikt zijn voor Ducato’s van 2006 tot heden. Versie 1 waarbij het een camera wordt toegevoegd tussen het bestaande originele remlicht en Versie 2 & 3 waarbij het remlicht geheel wordt vervangen en waarbij een hieraan een (of twee) camera(‘s) wordt toegevoegd. Hierbij beschikt versie 3 naast de camera voor zicht achter de bus een tweede lens die op het achteropkomend verkeer kan worden gericht voor zicht naar achteren tijdens het rijden.

Alternatieven

Liever een losse camera omdat je op een bestaande monitor wilt aansluiten? Een losse camera voor de Fiat Ducato vind je hier.

Of heb je een Ducato van voor 2006 waarop deze camera niet past? De universele bestelbuscamera set is een oplossingen die altijd past.

Bij een Ducato model met Chassis (dubbele) Cabine (met platform) of bij een pick up model is ook geen derde remlicht aanwezig. Hier is een standaard camera echter geschikter om zo vanaf het dak van de cabine over de chassis, pick-up of het platform heen te kijken. In zo’n geval is de Actie Set of een SVEN Pro Set zeer geschikt.

 

Let op! Drie versies het derde remlicht is alleen inbegrepen bij versie 2 & 3, hierbij dient het bestaande derde remlicht te worden overgezet.

7″ LCD-kleurenmonitor

 • Automatische inschakeling bij bv achteruitrijden
 • Automatische dag-nacht omschakeling
 • Gespiegeld of werkelijk camerabeeld
 • 384.000 pixels
 • Twee camera-ingangen
 • Voeding: DC 12V (+-10%)

De Fiat Ducato bestelbus camera past precies op de plaats van het derde remlicht (de originele lichtstrip)

 • CMOS premium 5* kleuren lens
 • Resolutie: 580 TV lijnen
 • 762 x 504 pixels (PAL)
 • Systeem: PAL
 • Kijkhoek: 120°
 • Beeldweergave: Spiegelbeeld
 • Voedingsspanning: DC12V ± 10%
 • Vermogenverbruik: = 1,5 W
 • Temperatuur Bereik: -30°C tot +70°C
 • Minimale verlichting: 0.1Lux
 • 8 meter nachtzicht
 • Aansluiting: 4p schroefaansluiting
 • Waterdichtheid: IP68
 • Voeding: DC 12V (+-10%)

Achteruitrijcamera Fiat Ducato Inbouwen

Ben je redelijk handig? Dan is zelf inbouwen waarschijnlijk goed te doen. Liever door een professional laten inbouwen? Iedere carrosseriebouwer of garage kan dit zeker voor je doen. Onderstaand kort de voor inbouw te volgen stappen.

Verwijder het originele remlicht, plaats de camera hiervoor in de plaats en plaats het originele remlicht hierin terug. Na plaatsen van de camera moet een verbinding worden gelegd naar voren richting de monitor. Sluit de verlengkabel aan op de camera en leg deze naar voren, het wegwerken van de kabel kan meestal in de bestaande kabelgoten. Vervolgens ga je de monitor aansluiten op de ducato. Dit kan door de sigaretten aansteker te gebruiken(via een omvormer) of werk het geheel weg in het dashboard. Wegwerken in het dashboard is uiteraard mooier omdat de bekabeling dan volledig uit zicht blijft. Optioneel kan de groene pulsdraad worden gebruikt, wanneer deze wordt verbonden met de achteruitrijschakelaar dan zal de monitor automatisch kanaal 2 tonen wanneer de monitor in zijn achteruit gaat(sluit de camera dan dus wel aan op aansluiting 2). Om de installatie of te ronden en het systeem gebruiksklaar te maken moet tot slot de verlengkabel op de monitor worden aangesloten.

Customer reviews

Beoordeeld met 5 uit 5 sterren
4 beoordelingen
4 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

4 reviews for VZ-51 actie achteruitrijcamera set met Fiat Ducato bestelbuscamera

Beoordeling toevoegen

Gerelateerde producten