achteruitrijcamera sets banner

Achteruitrijcamera set

Wanneer je op zoek bent naar een achteruitrijcamera set ben je hier aan het juiste adres. Het veilig rijden met optimaal zicht  begint namelijk bij een goed systeem. Daarom hebben wij verschillende systemen van de bekendste merken als VZ, SVEN, WAECO, MXN, Brigade en Orlaco op voorraad. Ook wanneer je een goedkope achteruitrijcamera set zoekt ben je bij ons aan het juiste adres. Van voordelige systemen die ideaal zijn voor incidenteel gebruik, tot professionele systemen voor dagelijks gebruik die alle omstandigheden glansrijk doorstaan. Wij hebben de beste achteruitrijcamera sets.

Pagina 1 van 3 (pagina 2, Pagina 3)

Resultaat 1–24 van de 64 resultaten wordt getoond

Compleet systeem

Een goede achteruitrijcamera set onderscheidt zich door de juiste monitor en camera, tezamen met alle benodigdheden. Natuurlijk is er altijd de juiste bekabeling, steun, beugel en een duidelijke handleiding. Montagemateriaal zoals schroeven zijn veelal niet in de set meegeleverd. Het voordeel van een compleet systeem is dat het beeldscherm en de camera goed bij elkaar passen en soms is het eveneens voordeliger. Van de (quad) monitoren hebben wij verschillende maten zoals 5,6″, 7”, 9″ en 10,2”. Niet alleen de mogelijke maten verschillen maar ook de resoluties, van analoog tot full HD digitaal. Onze specialisten bekijken en analyseren continue voertuigen om tot de juiste systeem combinaties te komen. Hier wordt voortdurend rekening gehouden met de mogelijke posities van de camera’s en natuurlijk van de monitor. Iedere cabine is anders en hier zijn veel mogelijke wensen, wij hebben als doel de meest gangbare combinaties aan te bieden. Vanzelfsprekend hebben we voor iedere gewenste situatie een goed systeem beschikbaar. Ook houden we bij het aanbieden rekening met de verschillende types van éénzelfde voertuig (zoals bv bestelbussen) én met de verschillende edities, productiejaren en inrichting.

Voordelen van een set

Zoals gezegd denken onze specialisten na over de sets die we aanbieden. Soms is het voordeliger om een set aan te schaffen maar het is vooral het nadenkwerk wat u ontnomen wordt. Verder zitten in een compleet pakket natuurlijk alle benodigdheden zoals bv de juiste kabellengte. Let wel even op want er kan soms nog wel verschil zitten in de versie van een bepaald voertuig. In dat geval is het mogelijk dat een vijf meter kabel niet volstaat, maar dat een tien meter kabel nodig is.

Kwaliteit

De camerasystemen die wij aanbieden hebben maar liefst 5 jaar garantie wat betekent dat wij erg overtuigd zijn van hetgeen wij aanbieden en de sets die wij presenteren. Bij het maken van een keuze en selecteren van de filter komt u eenvoudig bij de juiste en beste achteruitrijcamera set terecht. Dit kan een systeem voor een camper, een bestelbus en natuurlijk een trekker-oplegger zijn. Voor landbouwmachines is het iets lastiger te presenteren wat voor systeem nodig is. Let vooral hier even op de kabellengte die een rol kan spelen. Eigenlijk geld hetzelfde voor de maritieme sector, wij zien dat de lengtes hier wel oplopen tot maar liefst 60 meter. Geen probleem want door het koppelen van twee kabels van 30 meter wordt dezelfde lengte bereikt. Het belangrijkste is dat de kampeerauto of vrachtwagen wordt voorzien van een degelijk en kwalitatief pakket voor zicht naar achteren of voor de dode hoek. Bij zelfrijdende of getrokken machines zoals aardappelrooiers maar óók in de maritieme sector wordt veel vaker de operatie bekeken met camera’s omwille van veiligheid maar vooral efficiëntie.

Kit met nachtzicht

De bundels die aangeboden worden zijn allemaal voorzien van een camera met nachtzicht. Het zicht in het donker is een soort van “groenig”, en afhankelijk van natuurlijk de camera en het resterende licht kan er van 5 meter tot 20 meter ver gekeken worden. Ook hier is weer rekening gehouden met de selectie van de camera’s voor de pakket aanbiedingen. De behoefte voor een bepaald nachtzicht is anders bij een Mercedes Benz Sprinter, een zware graafmachine, een Kalmar reachstacker die in de haven containers verplaatst of een brandweerwagen.

Specialistische voertuigen

Voor mijnbouw – en grondverzetmachines zoals bijvoorbeeld Volvo starre dumpers, Case of JCB wielladers, een CAT knik dumper, Terex Scraper of Caterpillar dozers kunnen wij op aanvraag een geschikt camera systeem aanbieden waarbij we rekening houden met de machine en de werkzaamheden die veilig en efficiënt dienen te worden uitgevoerd. Ditzelfde geld voor Hitachi of New Holland graafmachines. Ook voor (tactische) militaire voertuigen zoals  AFV’s, APC’s en anti-oproer voertuigen zoals waterwerpers zijn camera’s een must en kunnen wij een gepaste aanbieding doen. Last but not least is bijvoorbeeld de Bomag Asfalteermachine of asfaltwals waar wij een geschikte zichtoplossing voor hebben.

Overige producten

Het zijn niet alleen de camerasystemen die wij als kit aanbieden, ook trailerkabels (trekker-oplegger) kunnen gebundeld worden. Alle maten zijn hierin mogelijk. Ook radar systemen, DVR recorders en draadloze oplossingen voor draadloos zenden en ontvangen worden gebundeld aangeboden. Tevens kunnen er 1001 combinaties gemaakt worden met verloopkabels zodat merk A met merk B gecombineerd kan worden. Concluderend, voor de beste achteruitrijcamera set bent u bij het juiste adres.

X