Achteruitrijcamera set

Wanneer je op zoek bent naar een achteruitrijcamera set ben je hier aan het juiste adres. Het veilig rijden met optimaal zicht  begint namelijk bij een goed systeem. Daarom hebben wij verschillende systemen van de bekendste merken als VZ, SVEN, WAECO, MXN, Brigade en Orlaco op voorraad. Ook wanneer je een goedkope achteruitrijcamera set zoekt ben je bij ons aan het juiste adres. Van voordelige systemen die ideaal zijn voor incidenteel gebruik, tot professionele systemen voor dagelijks gebruik die alle omstandigheden glansrijk doorstaan. Wij hebben de beste achteruitrijcamera sets.

De meest systemen zijn compleet uitgerust met één monitor, camera, verlengkabel en benodigde accessoires maar vaak kunnen indien gewenst daarnaast extra camera’s worden aangesloten, een tweede, derde en/of vierde losse camera aansluiten is dan dus mogelijk.

Pagina 1 van 3 (pagina 2, Pagina 3)

Resultaat 1–24 van de 65 resultaten wordt getoond

Compleet camera systeem

Een goede achteruitrijcamera set onderscheidt zich door de juiste monitor en camera, tezamen met alle benodigdheden. Natuurlijk is er altijd de juiste bekabeling, steun, beugel en een duidelijke handleiding. Montagemateriaal zoals schroeven zijn veelal niet in de set meegeleverd. Het voordeel van een compleet systeem is dat het beeldscherm en de camera goed bij elkaar passen en vaak is gezamenlijke aanschaf voordeliger. Van de (quad) monitoren hebben wij naast het standaard 7 inch formaat verschillende kleine en grote maten zoals 5,6″, 9″ en 10,1”. Niet alleen de mogelijke maten verschillen maar ook de resoluties, van CVBS (standaard definitie) tot full HD achteruitrijcamera systemen. Onze specialisten bekijken en analyseren continue voertuigen om tot de juiste systeem combinaties te komen. Hier wordt voortdurend rekening gehouden met de mogelijke posities van de camera’s en natuurlijk van de monitor. Iedere cabine is anders en hier zijn veel mogelijke wensen, wij hebben als doel de meest gangbare combinaties aan te bieden. Vanzelfsprekend hebben we voor iedere gewenste situatie een goed systeem beschikbaar. Ook houden we bij het aanbieden rekening met de verschillende types van éénzelfde voertuig (zoals bv bestelbussen) én met de verschillende edities, productiejaren en inrichting.

Voordelen van een set

Zoals gezegd denken onze specialisten na over de sets die we aanbieden. Soms is het voordeliger om een set aan te schaffen maar het is vooral het nadenkwerk wat u ontnomen wordt. Verder zitten in een compleet pakket natuurlijk alle benodigdheden zoals bv de juiste kabellengte. Let wel even op want er kan soms nog wel verschil zitten in de versie van een bepaald voertuig. In dat geval is het mogelijk dat een vijf meter kabel niet volstaat, maar dat een tien meter kabel nodig is.

Kies voor kwaliteit en de juiste set

De camerasystemen die wij aanbieden hebben maar liefst 5 jaar garantie wat betekent dat wij erg overtuigd zijn van hetgeen wij aanbieden en de sets die wij presenteren. Het belangrijkste is uiteraard dat het voertuig wordt voorzien van een degelijk en kwalitatief pakket of het nu voor zicht naar achteren, een dode hoek camera of een ander systeem gaat.

Om te helpen bij het maken van een keuze kun je door gebruik te maken van de filter eenvoudig bij de juiste en beste achteruitrijcamera set terecht voor jouw toepassing. Dit kan bijvoorbeeld door het type voertuig te selecteren om zo bijvoorbeeld alle camper camera, bestelbus camera of vrachtwagen camera systemen te filteren.

Draadloze achteruitrijcamera sets

Voor speciale oplossingen zoals (paarden)trailers en caravans hebben wij ook oplossingen op maat zoals een draadloze achteruitrijcamera set. Hier is vaak de wens de aanpassingen in het trekkende voertuig(auto) beperkt te houden. Voor een overzicht van de geschikte systemen kun je het voertuigtype selecteren of kijken bij onze draadloze achteruitrijcamera oplossingen.

Professionele camera systemen

Ook bieden wij meer specialistische systemen aan voor bijvoorbeeld landbouwmachines, andere zware machines of speciale toepassingen, hierbij is het soms lastiger eenduidig te presenteren wat voor systeem precies nodig is. Bij zelfrijdende of getrokken machines zoals aardappelrooiers maar óók in onder andere de maritieme sector wordt veel vaker naast de omgeving rondom het voertuig (ook)de operatie bekeken met camera’s omwille van veiligheid maar vooral ook efficiëntie.

Kit met nachtzicht

De bundels die aangeboden worden zijn allemaal voorzien van een camera met nachtzicht. Het zicht in het donker is een soort van “groenig”, en afhankelijk van natuurlijk de camera en het resterende licht kan er van 5 meter tot 20 meter ver gekeken worden. Ook hier is weer rekening gehouden met de selectie van de camera’s voor de pakket aanbiedingen. De behoefte voor een bepaald nachtzicht is anders bij een Mercedes Benz Sprinter, een zware graafmachine, een Kalmar reachstacker die in de haven containers verplaatst of een brandweerwagen.

Overige producten

Het zijn niet alleen de camerasystemen die wij als kit aanbieden, ook trailerkabels (trekker-oplegger) kunnen gebundeld worden. Alle maten zijn hierin mogelijk. Ook radar systemen, DVR recorders en draadloze camera oplossingen voor draadloos zenden en ontvangen worden gebundeld aangeboden. Tevens kunnen er 1001 combinaties gemaakt worden met verloopkabels zodat merk A met merk B gecombineerd kan worden. Concluderend, voor de beste achteruitrijcamera set bent u bij het juiste adres.

X