VZ-51 actie achteruitrijcamera set met Renault Master bestelbuscamera

199.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Kabel kiezen *

Model *

Product basisprijs: 199.00
Totaal opties:
Totaal:
6 reviews over dit artikel
4.83 / 5

Achteruitrijcamera Renault Master


De Achteruitrijcamera Renault Master past in het derde remlicht van gesloten bestel, dubbele cabine, combi en bus modellen vanaf 2010 tot heden. Doordat deze in de plaats van het derde remlicht kan worden gemonteerd zijn geen grote aanpassingen nodig aan de wagen. Hierdoor is dit de mooiste maar ook minst ingrijpende manier om een camera toe te voegen aan jouw Renault Master. Geen risico dus om de waterdichtheid van het voertuig te compromitteren. Dit is doordat het ook makkelijk terug te draaien is zelf een goede optie bij een leasewagen en vermindert de waarde niet bij een koopwagen. Bijkomend voordeel is dat deze camera niet boven het dak uitsteekt zoals bij dakopbouw oplossingen zodat het voertuig niet hoger wordt en doorrijhoogte niet wordt verhoogt. Dit beperkt het risico op beschadigen van de camera en de wagen.

Deze camera is beschikbaar in zowel een reguliere CVBS versie, de scherpte en details van deze camera is vergelijkbaar met de remlicht camera’s die elders te vinden zijn. Daarnaast hebben wij ook een uniek HD model die 4 keer zoveel details vastlegt en dus vanzelfsprekend een veel beter beeld geeft op de bijpassende HD monitor.

De kijkhoek van meer dan 170° zorgt ervoor dat ondanks de lage plaats van het remlicht bij de Master het zicht nog zeer goed is. De achteruitrijcamera Renault Master zorgt zo voor een goed zicht wanneer het voertuig in zijn achteruit gaat om te parkeren maar ook tijdens file op verkeer achter de wagen. De camera helpt schade en ongelukken voorkomen en is dus goed voor extra veiligheid en voor de portemonnee!

De camera beschikt over een uitstekende lens voor een perfecte beeldkwaliteit. De camera is IP69K waterdicht waardoor deze zelfs onder water gebruikt zou kunnen worden. Doordat gebruik wordt gemaakt van een stevige 4 pin connector is een stabiele storingsvrije verbinding gegarandeerd.

De monitor is voorzien van zeer scherp LCD kleurenscherm voor een uitstekend camerabeeld. Ook ’s nachts en in het donker blijft het beeld door de automatisch Back Light Compensatie altijd helder. Wanneer ook een tweede zichtoplossing gewenst is (dode hoek of zijkant) dan kan dit eenvoudig met deze monitor doordat er al twee video ingangen aanwezig zijn. Een puls draad op de kabelboom zorgt ervoor dat automatisch activeren bij achteruitrijden ook mogelijk is.

Alternatieven

Heb je alleen de camera nodig om op een bestaande monitor aan te sluiten, kijk dan hier naar de losse Renault Master camera.

Voor een Renault Master Distribox model waarop geen derde remlicht aanwezig is, of wanneer je het derde remlicht bijvoorbeeld te laag vind en een beter overzicht wenst, dan is de universele dakopbouw bestelbuscamera een uitstekend alternatief.

Bij een Renault Master Chassis Cabine of Platform Cabine model is een derde remlicht ook niet aanwezig, maar hier is een standaard camera geschikter om zo vanaf het dak van de cabine over de chassis of het platform heen te kijken. In zo’n geval is de Actie Set of een SVEN Pro Set zeer geschikt.

7″ LCD-kleurenmonitor

 • Automatische inschakeling bij bv achteruitrijden
 • Automatische dag-nacht omschakeling
 • Gespiegeld of werkelijk camerabeeld
 • 384.000 / 614.000 pixels
 • Twee camera-ingangen
 • Voeding: DC 12V
 • Rasterbelijning / Afstandslijnen (HD versie)

De Renault Master camera (Wordt geplaatst in het derde remlicht)

 • 720P CMOS HD Lens
 • Resolutie 1280×720
 • Beeldsysteem: PAL
 • Lenshoek: >170°
 • Impact bescherming: 10g
 • Waterdichtheid: IP69K
 • Temperatuurweerstand (werkend): -30°C ~ +70°C
 • 4 Pin Schroef connector
 • Voeding: DC 12V

Achteruitrijcamera Renault Master Inbouwen

Inbouwen is zelf goed te doen en anders voor een lokale garage zeker ook geen probleem. Verwijder eerst het bestaande derde remlicht, deze is wordt geheel vervangen door de camera en wordt dus niet meer terug geplaatst. De Achteruitrijcamera Renault Master kan nu hiervoor in de plaatst worden gemonteerd. Sluit op de korte kabel uit de camera de meegeleverde verlengkabel aan en trek deze door naar voren waar de monitor moet komen. Werk deze kabel vervolgens weg in bijvoorbeeld de bestaande kabelgoten van de Master. Nu kan de monitor worden aangesloten op het voertuigsysteem met behulp van de meegeleverde kabelboom. Sluit hiervoor de rode voedingsdraad en de zwarte massa op het systeem aan, dit kan met met een omvormer op de sigarettenaansteker of helemaal netjes door deze in het dashboard rechtstreeks aan te sluiten. Wordt voor de laatste optie gekozen dan kan hier eventueel ook de groene triggerdraad aan de achteruitrijschakelaar worden gekoppeld. Dit zorgt ervoor dat kanaal twee automatisch wordt geactiveerd bij achteruitrijden, sluit de camera dan dus wel aan op video aansluiting 2. Wanneer nu de camera en monitor op de kabelboom worden aangesloten is het systeem klaar voor gebruik.

Customer reviews

Beoordeeld met 4.8333333333333 uit 5 sterren
6 beoordelingen
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

6 reviews for VZ-51 actie achteruitrijcamera set met Renault Master bestelbuscamera

Beoordeling toevoegen

Gerelateerde producten

X