VZ-51 actie achteruitrijcamera set met Ford Transit Custom bestelbuscamera

199.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Kabel kiezen *

Monitor Formaat

Model *

Product basisprijs: 199.00
Totaal opties:
Totaal:
7 reviews over dit artikel
4.86 / 5

Achteruitrijcamera Ford Transit Custom


De Custom is het middelste broertje in de Ford Transit Familie. Deze populaire middelgrote bedrijfsauto biedt een laadruimte van 6M³ tot ruim 8M³. Indien gekozen wordt voor de lange wielbasis is de Ford Custum tot maar liefst ruim 5 meter lang. Deze lengte heeft soms zijn uitdagingen. Nu is er de mogelijkheid om de beperkte zicht-uitdagingen aan te gaan door middel van deze speciale actie set. De complete set wordt namelijk geleverd met een achteruitrijcamera Ford Transit Custom die boven de linker openslaande deur geplaatst kan worden. Hierdoor ontstaat er een duidelijk beeld achter de bestelwagen. Het extra grote voordeel is dat de camera hoog gepositioneerd is wat zorgt voor een extra goed zicht. De camera is voorzien van een superieure SHARP CCD lens met een extra brede dimensie kijkhoek van 170 graden. Hierdoor wordt inparkeren, achteruitrijden, aankoppelen of het in -en uitvoegen op snelwegen een stuk gemakkelijker, efficiënter en vooral veiliger.

De Achteruitrijcamera Ford Transit Custom is volledig waterdicht, schokbestendig en kan zeer eenvoudig het huidige remlicht vervangen. Door middel van additionele led verlichting en automatische tegenverlichting is het mogelijk onder alle omstandigheden goed zicht achter de Transit Custom te hebben. Niet alleen overdag maar ook in de avond en de nacht.

Deze actieaanbieding is er in zes verschillende uitvoeringen waardoor deze passend is voor alle uitvoeringen vanaf 2012 met dubbele deuren en vanaf 2016 ook voor modellen met achterklep.  Onderstaand de verschillende varianten:

Dubbele deuren vanaf 2012-mei 2016:

Bij modellen met dubbelen deuren tot mei 2016 bevatte het remlicht nog geen LED verlichting, hierdoor heb je hiervoor een ander model nodig dan na mei 2016. Kijk dus altijd even of de bus LED verlichting bevat of niet. Deze camera hebben wij zowel met enkele camera voor zicht (kort) achter de bus als met een dubbele camera waarbij één lens naar achteren gericht zal zijn voor zicht tijdens het rijden, bij achteruitrijden zal de monitor dan automatisch omschakelen naar de camera die naar beneden is gericht voor zicht kort achter de bus.

Dubbele deuren vanaf mei 2016:

Bij modellen met dubbelen deuren vanaf mei 2016 bevat het remlicht wel LED verlichting, hierdoor heb je hiervoor een ander model nodig dan voor mei 2016. Kijk dus altijd even of de bus LED verlichting bevat of niet. Deze camera hebben wij zowel met enkele camera voor zicht (kort) achter de bus als met een dubbele camera waarbij één lens naar achteren gericht zal zijn voor zicht tijdens het rijden, bij achteruitrijden zal de monitor dan automatisch omschakelen naar de camera die naar beneden is gericht voor zicht kort achter de bus.

Achterklep vanaf 2016:

Voor modellen met achterklep vanaf 2016 met LED verlichting, hebben wij ook een geschikte camera. Kijk dus altijd even of de bus LED verlichting bevat of niet. Deze camera hebben wij zowel met enkele camera voor zicht (kort) achter de bus als met een dubbele camera waarbij één lens naar achteren gericht zal zijn voor zicht tijdens het rijden, bij achteruitrijden zal de monitor dan automatisch omschakelen naar de camera die naar beneden is gericht voor zicht kort achter de bus.

Om te zien welke versie voor jouw bus geschikt is kijk je of het huidige remlicht een LED strip heeft, wanneer dit het geval is heb je dus de LED versie van de camera nodig.

Monitor

Het beeldscherm is een zeer deugdelijk en haarscherp TFT scherm met een beeldafmeting van 7″. Deze monitor kan op 1001 plaatsen in de cabine geplaatst worden. De monitor functioneert op een voltage van 12V en verkrijgt deze voeding vanaf het dashboard. Door middel van een stevige maar toch flexibele kabel zorgt de monitor dat de camera zijn voeding krijgt. Op de monitor zelf kunnen tot twee camera’s worden gekoppeld. Dit betekent dat een eventuele tweede zij-camera ook een mogelijkheid is. De weergave vanaf achter de Transit Custom kan constant bekeken worden, of geactiveerd worden als de Custom in z’n achteruit wordt geschakeld.

In het geval dat er al een monitor aanwezig is, is de Ford Transit Custom Camera eventueel ook los te verkrijgen.

7″ LCD-kleurenmonitor

 • Automatische inschakeling bij bv achteruitrijden
 • Automatische dag-nacht omschakeling
 • Gespiegeld of werkelijk camerabeeld
 • 384.000 pixels
 • Twee camera-ingangen
 • Voeding: DC 12V

De achteruitrijcamera Ford Transit Custom (Vervangt het derde remlicht)

 • 1/4″ SHARP CCD Lens
 • 420 TV Lines
 • 500x 582 (PAL)
 • Beeldsysteem: PAL
 • Lenshoek: 120°
 • 8 meter IR nachtzicht
 • Impact bescherming: 10g
 • Waterdichtheid: IP69K
 • Temperatuurweerstand (werkend): -30°C ~ +70°C
 • 4 Pin Schroef connector
 • Voeding: DC 12V

Customer reviews

Beoordeeld met 4.8571428571429 uit 5 sterren
7 beoordelingen
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

7 reviews for VZ-51 actie achteruitrijcamera set met Ford Transit Custom bestelbuscamera

Beoordeling toevoegen

Gerelateerde producten

X