hymer camper achteruitrijcamera

Hymer Achteruitrijcamera

Voor de Hymer Fiat Buscamper modellen als de Free, Free Blue Evolution en Free 600 Campus adviseren wij te kijken naar de VZ Fiat Ducato oplosing voor in het derde remlicht of het Ducato model van Dometic. Voor de Sprinter buscamper modellen van Hymer zoals de Free S en  Grand Canyon S (CrossOver) adviseren wij de VZ Mercedes Benz Sprinter camera oplossing.

Voor de Hymer (Half) Integraal Camper modellen als B-Klasse Modellen, Exsis modellen, ML-T modellen en de Tramp S hebben wij ook mooie camera oplossingen voor ieder budget. Kijk voor een budget vriendelijke oplossing voor de achterkant van de camper bijvoorbeeld naar de VZ51 Set die met enkele (zwart & wit) of dubbele camera (zwart) of mini camera kan worden besteld. Kies een professioneel systeem van SVEN met witte of zwarte camera. Of kies voor een mooie enkele camera (wit & grijs) of dubbele camera (wit & grijs) oplossing van Dometic. Daarnaast hebben wij ook een mooie oplossing universele remlicht oplossing die op een vlakke achterkant kan worden gemonteerd.

Ook voor andere camera posities op de camper zoals de dode hoek of de zijkant(en) hebben wij geschikte camera modellen. Op de monitoren op onze website kunnen, afhankelijk van het gekozen model, 2 tot 4 camera’s worden aangesloten.

Resultaat 1–24 van de 34 resultaten wordt getoond

X