paardentrailer

Trailer camera voor oplegger en paardentrailer

Een trailer camera voor trekker oplegger camera’s zoals vrachtwagen combinatie of paardentrailer. Een camera nodig voor in de (paarden)trailer of juist achterop de trailer? wij hebben voor alle wensen een goede oplossing.

Hieronder vind je de door ons uit ons assortiment geselecteerde oplossingen voor op en in de trailer. Klik op meer informatie voor extra uitleg.

Resultaat 1–24 van de 37 resultaten wordt getoond

Bekabelde camera voor op de trailer

Een camera voor in of op de trailer kan zowel bedraad als draadloos worden aangesloten. Ons advies is om indien mogelijk te kiezen voor een bekabelde verbinding omdat dit goedkoper is en toch altijd de beste stabiliteit garandeert.

Met behulp van een enkele of dubbele trailer spiraalkabel maak je een mooie doorvoer die bij aankoppelen van de trailer eenvoudig kan worden aangesloten. Door gebruik te maken van een dubbele spiraalkabel kun je ook eenvoudig twee camera’s verbinden over één aansluiting. Zo kun je kiezen voor één camera bijvoorbeeld in een paardentrailer met zicht op de paarden en een tweede camera achterop de trailer die de achteruitkijkspiegel functie invult tijdens het rijden.

Draadloos camerasysteem trailer

Door gebruik te maken van digitale draadloze zendersets kan iedere verbinding ook eenvoudig en storingsvrij draadloos worden gemaakt. In tegenstelling tot goedkope analoge systemen komt er hierbij namelijk geen verstoring in de beelden doordat het een versleutelde verbinding betreft.

Nadeel bij een draadloos camerasysteem is wel dat dit door het gebruik van draadloze zenders, zeker bij meerdere camera’s snel duurder wordt. Doordat voor iedere camera een afzonderlijke zender set nodig is, een dubbele spiraalkabel is dan een stabielere en tevens goedkopere oplossing.

Beste camera voor paardentrailer

Voor de paardentrailer wordt wanneer gebruik wordt gemaakt van een camerasysteem vaak gekozen om hier de paarden en/of het achteropkomend verkeer weer te laten geven.

In het voertuig raden wij om condensvorming op de camera te voorkomen een verwarmde camera aan, de SVEN A4 camera is hiervoor bij uitstek geschikt.

Achterop het voertuig is deze camera gezien zijn ruime infrarood nachtzicht, IP69K waterdichtheidsgraad en microfoon ook uitstekend geschikt. Als voordeliger alternatief kan hier ook worden gekozen voor de A1 camera, deze is iets minder robuust (IP68) heeft een beperkter nachtzicht en beschikt niet over een microfoon maar is ook een goede keuze.

Beste monitor voor het systeem

Afhankelijk van hoeveel camera’s er in en op de trailer worden aangesloten zijn er verschillende monitor opties.

Bij een systeem met meerdere camera’s raden wij aan te kiezen voor een professionele monitor. Indien één camera gelijktijdig in beeld moet worden gebracht is dan de standaard SVEN 7″ Pro Monitor de beste keuze. Wanneer je de camera’s ook tegelijk wilt kunnen bekijken dan raden wij de versie met quad processor aan.

X