Trailer camera draadloos

Hier vind je onze trailer camera oplossingen waarbij de verbinding tussen camera en monitor draadloos wordt gelegd. Zeker wanneer het trekkende voertuig een auto betreft is de wens vaak dat het systeem makkelijk weer uitneembaar is op momenten dat de trailer niet wordt gebruikt. Dan is een draadloos systeem dus het meest geschikt, wij hebben hierin twee varianten met hun eigen voor en nadelen.

Ten eerste hebben wij systemen waarbij de draadloze verbinding direct in de monitor en camera wordt geregeld. Het voordeel hiervan is dat de bekabeling zo tot een minimum beperkt blijft. Alleen voor de voeding is dan verbinding met de monitor en camera noodzakelijk.

Daarnaast hebben we een tweede type draadloze systemen voor de trailer waarbij de verbinding extern draadloos wordt gemaakt. Hierbij zorgt een aparte draadloze zender set die op de standaard kabel aansluitingen wordt aangesloten voor de draadloze verbinding. Voordeel van dit systeem is dat je vrij kunt kiezen uit ieder geschikt trailer camera systeem. Je kiest dan bij de bekabeling  voor ‘draadloos’ en dan zal het systeem door ons met zender set worden uitgeleverd. Je dient dan aan de camera zijde wel een extra unit te plaatsen, deze sluit je echter gemakkelijk aan op de camera. Een extra voordeel van dit systeem is de mogelijkheid de camera gunstiger te plaatsen met behulp van een verlengkabel tussen zender en camera. Door de professionele zenders zal dit zelden nodig zijn maar er zijn uitzonderingen hierop zoals bijvoorbeeld sommige dubbelwandige koeltrailers die het signaal dusdanig belemmeren waardoor dit nodig kan zijn.

Toont alle 6 resultaten

X