Camera voor in paardentrailer

Hier vind je onze camera oplossingen voor binnen in de paardentrailer. Bij deze systemen heb je de optie te kiezen voor een verwarmde camera dit zorgt ervoor dat condensatie van de lens wordt voorkomen en je het paard goed in zicht houdt. Standaard camera’s hebben de neiging te beslaan wanneer deze worden gebruikt in een ruimte waar levende dieren worden vervoerd. Dit wordt veroorzaakt door het condenseren van het lichaamsvocht (zweet en adem) en het opdrogen in de trailer op een natte dag.

Naast een camera in de paardentrailer heb je op deze systemen ook altijd de mogelijkheid een tweede en soms ook een derde en/of vierde camera aan te sluiten. Je plaatst dus bijvoorbeeld makkelijk naast de camera in de trailer ook een tweede camera achterop de paardentrailer.

Voor de verbinding naar de camera toe kun je gebruik maken van de standaard verlengkabels of kiezen voor een (optionele) speciale trailer kabel verbinding of je liever helemaal zonder kabels werkt dan kan (optioneel) ook worden gekozen voor een draadloze zender set.

Toont alle 10 resultaten

X