Alle grote merken tegen de scherpste prijs uit voorraad leverbaar!

088-144 21 21 Ma-Vr 8:30-17:00 (Vr 16:00)

iconheader01

DE LAAGSTE PRIJZEN

iconheader02

GRATIS VERZENDING

iconheader03

5 JAAR GARANTIE!

iconheader04

VERZENDING BINNEN ÉÉN WERKDAG

iconheader05

LEVERING UIT VOORRAAD

iconheader06

TELEFONISCH BEREIKBAAR

Dometic Waeco Perfectview CAM 29S Wifi

325.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Product price
Optie(s) totaal:
Totaal:
Er zijn nog geen reviews

Dometic Waeco Perfectview CAM 29S Wifi achteruitrijcamera

De 29S Wifi achteruitrijcamera is ideaal wanneer je eenvoudig een camera wilt toevoegen aan bijvoorbeeld de camper, caravan, paardentrailer of auto. Deze oplossing werkt zonder dat er een speciale speciale monitor nodig is, je bekijkt de achteruitrijcamera via smartphone of tablet gewoon draadloos op je iOS of Android toestel. De camera met een voetmaat van slechts 30x75mm is bovendien zeer compact en daardoor geschikt voor plaatsing op voertuigen met beperkte ruimte voor de montage. Doordat de cilindercamera verticaal in de behuizing kan worden bijgesteld en tevens gebruik wordt gemaakt van een 150° groothoeklens kan de camera altijd zo worden gesteld dat je de juiste beelden krijgt.

Om de wifi achteruitrijcamera via smartphone te kunnen gebruiken kun je gebruik maken van de Dometic VT 100WIFI app deze is gratis beschikbaar via de Google Play Store en Apple App Store. Zo heb je een draadloze achteruitrijcamera android telefoon of tablet of een wifi achteruitrijcamera iphone / apple tablet in één. Hiermee kan deze camera worden gebruikt op nagenoeg alle Smartphones en de overgrote meerderheid van de tablets.

De wifi achteruitrijcamera is geschikt voor aansluiting op 12 Volt voertuig systemen en is IP68 waterdicht zodat deze zonder problemen alle weersomstandigheden aan kan. Voor optimaal zicht is de camera bovendien gespiegeld zodat je de beelden op een natuurlijke manier te zien krijgt zoals je ze normaal in de spiegel ziet. Tot slot worden de beelden door de camera voor de lichtomstandigheden gecorrigeerd om helder beeld te geven onder alle omstandigheden.

De VT100 Wifi achteruitrijcamera oplossing kan ook met iedere andere camera worden gecombineerd

De VT100 Wifi kan natuurlijk niet alleen met de CAM29S worden gecombineerd, misschien wil je helemaal niet zo’n compacte camera en heb je hele andere wensen. Het compacte formaat van deze camera laat bijvoorbeeld geen ruimte voor IR Led nachtondersteuning waardoor het nachtzicht volledig afhankelijk is van de omgeving. Ook is deze camera bijvoorbeeld minder geschikt voor de dode hoek/zijkant van het voertuig. Daarnaast zijn er ook andere mooie oplossingen voor de achterzijde van bijvoorbeeld bestelbussen en (bus)campers in het derde remlicht die nog makkelijker te plaatsen zijn. Kortom genoeg redenen waarom de CAM29S mogelijk niet jouw eerste keuze is, daarom heb je hier de mogelijkheid de VT100 los te bestellen of te combineren met één van onze andere camera’s.

 

Let op! Dometic Waeco heeft een absoluut top product afgeleverd met de VT100 Wifi oplossing, het geheel is zeer stabiel in gebruik in tegenstelling tot wat wij eerder bij andere wifi systemen zagen. De VT100 Wifi is zeker niet voor niets het enige wifi systeem dat wij op onze site aanbieden. Verwacht echter geen wonderen, je het niet vergelijken met een professioneel digitaal draadloos systeem of een bekabeld systeem.

(art. nr. 9600000582 , EAN: 4015704258639 )

Customer reviews

5 sterren 0
4 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Dometic Waeco Perfectview CAM 29S Wifi”

X