Actie Draadloze Achteruitrijcamera Set VZ-51

359.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Beeldkwaliteit

Product basisprijs: 359.00
Totaal opties:
Totaal:
2 reviews over dit artikel
4.50 / 5

Draadloze Achteruitrijcamera Set aanbieding

Deze actie draadloze achteruitrijcamera set aanbieding is volledig compleet en gebruiksklaar, de set bevat een 7″LCD kleurenscherm, een camera met heldere en scherpe CCD lens, professionele 100% storingsvrije draadloze zender set en wordt geleverd inclusief Nederlandstalige handleiding.

Het systeem is geschikt voor gebruik op 12 Volt en dus aan te sluiten op bijvoorbeeld bestelbussen, bakwagens, paardentrailers, camper en caravans en is gemakkelijk zelf te installeren, bij vragen zijn wij eventueel telefonisch te bereiken om u eventueel van advies te voorzien.

De 7″ (12x18cm) monitor is voorzien van LED achtergrondverlichting voor een helder en scherp beeld onder alle omstandigheden. Op deze monitor kunnen tot twee camera’s worden aangesloten, wil je bijvoorbeeld zicht tijdens rijden (vervangen achteruitkijkspiegel) en tijdens achteruitrijden (bumperzicht) dan kan dit op deze monitor perfect worden gecombineerd. Door gebruik te maken van de puls aansluiting op de monitor kun je de bumper camera dan ook gewoon automatisch in beeld laten komen bij achteruitrijden!

Standaard in deze set is de A1 camera. Dit is een mooie compacte CCD camera voorzien van een handige u-beugel voor makkelijke plaatsing op het voertuig. De camera is van alle gemakken voorzien. Het beeld is standaard gespiegeld zodat u het juiste beeld krijgt wanneer je de camera achterop het voertuig plaatst. De camera is voorzien van IR leds om ook ’s nachts goed te blijven werken(~8 meter). Tot slot is de behuizing zeer robuust, deze is IP68 getest wat betekend dat de camera ook onder water blijft functioneren, de camera kan hierdoor zeker alle mogelijke weersomstandigheden aan.

Het systeem wordt draadloos gemaakt door gebruik van een digitale professionele draadloze zender set, dit is absoluut noodzakelijk voor een goede verbinding. Deze digitale zenders zorgen namelijk voor een kwalitatief hoogwaardige en versleutelde verbinding, hierdoor wordt verstoring die je bij goedkopere analoge oplossingen kunt verwachten 100% voorkomen. Het systeem is op alle verbindingspunten tevens voorzien van hoge kwaliteit schroefconnectoren om verstoring in de beelden volledig uit te sluiten.

Optioneel ook te bestellen met dubbele camera of professionele witte camera

Kies bij deze set voor een professionele witte SVEN camera, ga voor de Professionele kwaliteit van SVEN. Deze camera’s zijn IP69k getest waardoor u de camera ook zonder problemen door de wasstraat kunt rijden of met een hoge druk spuit kunt afspuiten. Deze camera voorzien van hoge intensiteit IR leds zodat het zicht ’s nachts nog ruimer (~15 meter) en beter zal zijn. Daarbij is deze camera ook voorzien van verwarming om condensvorming op de lens bij koud weer of regen te voorkomen. Deze mooie witte camera is bovendien ideaal voor mooie onopvallende montage op een witte camper of caravan.

Voor de ideaal zicht achter het voertuig heb je vaak niet één maar twee camera’s nodig, één voor zicht op de bumper en een voor zicht achteruit. Door gebruik te maken van een camera met twee lenzen los je dit toch mooi in één keer op. Wil je dit echter draadloos dan heb je wel voor beide lenzen een zenderset nodig waardoor het geheel direct een stukje duurder wordt (meerprijs €290-,), je hebt dan wel altijd het beste zicht. Eventueel is dan de keuze voor een bekabeld systeem dubbele camera systeem mogelijk het overwegen waard, hiermee bespaar je dan tot €390-, ten opzichte van een draadloze oplossing.

 

 

 

7″ LCD-monitor

 • Automatisch schakelen bijvoorbeeld bij achteruitrijden (continue beeld blijft altijd mogelijk)
 • Automatische dag/nacht schakeling
 • Werkelijk camerabeeld of gespiegeld camera beeld
 • 384.000 pixels
 • Twee camera aansluitingen

CCD A1 Camera

 • Kleuren CCD lens
 • IR leds voor 8 meter nachtzicht
 • IP68 Waterdichte behuizing
 • Verstelbare zonneklep/beschermkap
 • Elektronische licht-aanpassing
 • Groothoeklens openingshoek (120° diagonaal!)

Customer reviews

Beoordeeld met 4.5 uit 5 sterren
2 beoordelingen
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

2 reviews for Actie Draadloze Achteruitrijcamera Set VZ-51

Beoordeling toevoegen

X