Professionele draadloze achteruitrijcamera zenders

219.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Beeldkwaliteit

Product basisprijs: 219.00
Totaal opties:
Totaal:
1 review over dit artikel
5.00 / 5

Digitale draadloze zender om achteruitrijcamera draadloos te maken

De allernieuwste techniek voor digitale draadloze transmissie. Storingen behoren tot het verleden, hiermee kan iedere achteruitkijk camera draadloos geconnecteerd worden.

Digitale draadloze techniek

Doordat gebruik wordt gemaakt van een versleutelde verbinding wordt gezorgd voor een unieke verbinding en worden storingen voorkomen.
Bij een digitaal draadloos systeem wordt een sleutel meegegeven, alleen een signaal met deze sleutel zal de ontvanger herkennen. Daardoor zal het beeld altijd 100% storingsvrij blijven onafhankelijk van andere signalen.

Storing bij gebruik analoge draadloze techniek

Heeft u verhalen gelezen over storende draadloze systemen dan betreft het analoge draadloze zenders. Bij een analoog systeem wordt het signaal door de zender gewoon vrij uitgezonden en wordt dit door de monitor opgevangen. Doordat het hier een open kanaal betreft ontvangt deze echter niet alleen het camera beeld maar ook alle andere signalen. Hierdoor ontstaat dan een verstoring in het beeld.

Toen deze techniek voor het eerst werd gebruikt leidde dit zelden tot problemen, doordat andere signalen in dezelfde frequentie veelal afwezig waren. Tegenwoordig met bijvoorbeeld WIFI, Digitale radio, Bluetooth, bewaking systemen etc. allemaal op dezelfde bandbreedte is storing eerder regel dan uitzondering. Vandaar dat wij voor het draadloos verbinden van onze achteruitrijcamera’s uitsluitend nog gebruik maken van digitale zenders.

Verlengen met kabel

Het bereik van de zenders is voor de meeste standaard toepassingen ruim voldoende. In uitzonderlijke gevallen wanneer dit niet het geval is kunnen de zender en ontvanger makkelijk dichterbij elkaar worden geplaatst door een kabel toe te voegen. Neem bijvoorbeeld een kabel van 5 of 10 meter en zorg dat de zender en ontvanger iets dichtbij elkaar komen.

Draadloze achteruitrijcamera systemen

Door de hoogwaardige techniek is het aanschaffen van een digitaal draadloos systeem duurder dan wanneer je toch voor een analoog systeem zou kiezen, wij zijn er echter van overtuigd dat het voorkomen van de frustratie van een slecht werkend systeem dit zeker compenseert.

Groot voordeel van deze draadloze zender set is dat deze iedere VZ en SVEN achteruitkijk camera draadloos maakt. Hierdoor heb je een zeer ruime keuze in draadloze systemen. Kijk voor complete systemen hier of kijk wanneer je zelf een systeem samen wil stellen hier voor monitoren en hier voor de camera’s.

Let op! Dit zijn alleen de zender en de ontvanger. Ze kunnen bij iedere VZ en SVEN set op onze site worden mee besteld.

Customer reviews

Beoordeeld met 5 uit 5 sterren
1 beoordeling
4 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

1 review for Professionele draadloze achteruitrijcamera zenders

Beoordeling toevoegen

Gerelateerde producten