Witte achteruitrijcamera A4 – SVEN Professional

199.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Kabel kiezen *

Product basisprijs: 199.00
Totaal opties:
Totaal:
2 reviews over dit artikel
5.00 / 5

Witte camera SVEN A4


LET OP: De zwarte A4 Camera versies uit deze video zijn hier te vinden.

Deze witte camera is ideaal wanneer je wilt dat je caravan niet opvalt op bijvoorbeeld een camper, caravan of bestelbus. Het merk SVEN levert camera’s van de hoogste kwaliteit en bij ons zijn ze ook nog eens altijd scherp geprijsd! Deze camera kan rechtstreeks worden toegepast op alle SVEN en VZ serie monitoren op onze website.

De kwaliteit van deze camera komt het best naar voren wanneer je kijkt naar de gebruikte componenten en weet hoe deze worden getest.  Deze camera komt in een 100% waterdichte aluminium behuizing met RVS schroeven om roestvorming te voorkomen. De waterdichtheid van deze camera wordt volgens de aller strengste normen (IP69K) getest. Hiervoor wordt de camera zowel getest door deze eerst een meter onder water te laten liggen en vervolgens ook onder hoge druk te besproeien. Een lekke camera is dus bij dit type camera uitgesloten! Van binnen is deze camera verder voorzien van een hoogwaardige chip met hierop een CCD lens voor een uitstekende beeldkwaliteit en verwarming om condensvorming op de camera tegen te gaan.

Ook in functionaliteit is deze camera een top keuze, zo het enige camera model dat handmatig te spiegelen is op de camera zelf. Normaal gesproken kan dit alleen via de monitor! De beelden zijn standaard gespiegeld omdat dit het vaakst gewenst is, maar dit kan altijd eenvoudig zelf worden omgezet. Verder is de camera voorzien van een microfoon zodat niet alleen beeld maar ook geluid naar de monitor wordt doorgegeven. Doordat de camera ook beschikt over automatische lichtsterkte en tegenlicht compensatie worden de beelden onder iedere omstandigheid optimaal weergegeven.

Deze witte camera wordt standaard uitgeleverd in 120° uitvoering, dit is ideaal voor vervangen van de achteruitkijkspiegel of voor goed zicht op de bumper bij achteruitrijden.

Optioneel

Kies bij de bestelling eenvoudig de juiste kabel voor jou situatie. Je kunt kiezen voor 5, 10, 15, 20 of 30 meter standaard verlengkabel of kies voor een trailer spiraal(enkel of dubbel) of draadloze verbinding.

Wil je de camera niet aansluiten op een monitor van VZ of SVEN? Dan heb je mogelijk een verloopkabel nodig. Kijk hier voor meer informatie voor het kiezen van de juiste verloopkabel.

Alternatieven

Heb je naast een goede camera ook een goede monitor nodig? Deze camera is ook beschikbaar in een mooie professionele set. Hierbij zit dan een speciale achteruitrijcamera monitor die optimaal gebruik maakt van deze camera. Tevens houd je dan de bestaande monitor vrij voor andere taken zoals de navigatie.

 • Kleuren CCD-camera (PAL/NTSC) met 4 IR-leds voor ongeveer 15 meter nachtzicht
 • IP69K! Waterdichtheid
 • Camera is standaard gespiegeld, maar kan gemakkelijk teruggezet worden.
 • 420 TV lijnen
 • Sharp CCD lens met grote brede openingshoek (120° diagonaal)
 • Stabiele en waterdichte aluminium behuizing
 • RVS schroeven
 • Waterdichte microfoon
 • Elektronische licht-sterkte-aanpassing
 • Automatische tegenlicht compensatie
 • Zeer robuuste camera

Customer reviews

Beoordeeld met 5 uit 5 sterren
2 beoordelingen
4 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

2 reviews for Witte achteruitrijcamera A4 – SVEN Professional

Beoordeling toevoegen

Gerelateerde producten