Universele remlicht achteruitrijcamera

169.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Beschikbaar via nabestelling

Kabel kiezen *

Product basisprijs: 169.00
Totaal opties:
Totaal:
Er zijn nog geen reviews

Universele remlicht achteruitrijcamera

Dit is een speciale universele remlicht oplossing, deze achteruitrijcamera is zeer geschikt voor voertuigen met een vlakke achterzijde. Vooral bij bijvoorbeeld campers en bakwagens voeg je op deze manier ook wanneer vervangen van een bestaand remlicht niet mogelijk is makkelijk een camera EN een remlicht toe. Door de vlakke achterkant kan deze camera oplossing namelijk makkelijk worden bevestigd. Om deze camera te monteren dient één gat te worden gemaakt voor de bekabeling en 2 voor de bevestiging.

De kijkhoeken zijn speciaal afgestemd voor zicht kort achter dus bus (groot overzicht). Door de hoge kwaliteit SONY CCD lens zijn de beelden ook altijd helder en scherp. Deze camera wordt beschermt door een IP69k waterdichte behuizing waardoor met binnendringen van vocht geen rekening gehouden hoeft te worden.

De camera is voorzien van een 4 pin aansluiting die geschikt is voor rechtstreeks aansluiten op o.a. VZ en SVEN systemen.

Optionele toevoegingen

In de set is tevens naar keuze tot 10 meter standaard kabel voorzien, langere/andere kabel is mogelijk tegen kleine meerprijs.

Wil je de camera aansluiten op een systeem dat niet standaard beschikt over dezelfde (4 pin) aansluiting? Kijk dan hier voor meer informatie over welke verloopkabel je hiervoor nodig hebt.

Kortom deze bestelbus achteruitrijcamera is bij uitstek geschikt om bestelbussen en vergelijkbare voertuigen van goed zicht achter de wagen te voorzien. Dit vergroot de veiligheid en vermindert de kans op ongelukken.

 

7″ LCD-kleurenmonitor

  • Automatische inschakeling bij bv achteruitrijden
  • Automatische dag-nacht omschakeling
  • Gespiegeld of werkelijk camerabeeld
  • 384.000 pixels
  • Twee camera-ingangen

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Universele remlicht achteruitrijcamera”

Gerelateerde producten