SVEN A8 Dubbele camera

179.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Kabel kiezen *

Beeldkwaliteit Camera

Product basisprijs: 179.00
Totaal opties:
Totaal:
Er zijn nog geen reviews

SVEN A8 dubbele camera


Losse SVEN A8 dubbele camera om direct aan te sluiten op zowel de VZ als de SVEN sets. Door de dubbele lens in de behuizing kun je zowel dicht achter het voertuig kijken, alsmede verder naar achter/geheel naar achter.

Wanneer je er een SVEN/VZ monitor bij gebruikt kun je ervoor kiezen om standaard het beeld aan te hebben dat ver naar achter kijkt(bijvoorbeeld voor in/uit voegen), en zodra je de versnelling in de achteruit zet; de camera die vlak achter het voertuig kijkt automatisch laten activeren. Het kan natuurlijk ook andersom én je kunt ook altijd handmatig een camera(lens) selecteren.

Let op dat er 2 kabeltjes uit de camera komen (voor beide lenzen), je dient dus 2 kabels te trekken.

Op VZ systemen kunt u maximaal 2 camera aansluiten: met deze A8 camera (2 lenzen) zit je dus gelijk op de maximale mogelijkheid. Op de SVEN systemen kun je 3/4 camera’s (lees:lenzen) aansluiten. Naast deze camera heb je dan dus nog aansluiting(en) over. Indien je de beelden tegelijk wenst te zien, dan is dit mogelijk met een SVEN split/quad monitor.

Deze dubbele achteruitrijcamera is op beide lenzen voorzien van een top kwaliteit SHARP CCD kleuren lens, met hieromheen 12 infrarood leds om ook ’s nachts optimaal zicht te garanderen. Doordat de camera automatisch aanpast aan wisselende lichtomstandigheden is het beeld ook overdag altijd helder. De 120 graden kijkhoek van de beide lenzen zorgen tot slot voor een uitstekend overzichtsbeeld.

Door de hoge kwaliteit IP68 waterdichte aluminium behuizing zullen de beelden ook goed blijven en is een lange levensduur van de camera gegarandeerd.

Optioneel

Bij dit model heb je de keuze uit CVBS en HD 1080P, wanneer je kiest voor CVBS dan weet je zeker dat de camera (nagenoeg) altijd zal werken. CVBS geeft een iets mindere resolutie maar deze SVEN lenzen geven desondanks toch ook prima beeldkwaliteit. Voordeel van CVBS is dat dit op bijna alle systemen zal werken, zowel op de nieuwste systemen die ook HD1080p ondersteunen als op oudere systemen die dit niet doen.

Weet je echter zeker dat je een systeem hebt dat 1080P wel ondersteund dan kun je hier met de HD lenzen van SVEN echt het maximale uithalen. Het is dus belangrijk dat je dit zeker weet anders zul je met deze lenzen geen beeld krijgen!

Bij de camera kan de kabel in een lengte naar keuze worden geselecteerd, wij zullen deze dan dus tweemaal meeleveren. Wil je de camera via trailer spiraal aansluiten bestel dan de dubbele trailer spiraalkabel. Wil je de camera draadloos aansluiten bestel hier dan nog een extra draadloze zender set bij.

Indien deze dubbele achteruitrijcamera moet worden aangesloten op een systeem dat niet beschikt over een 4 pin aansluiting(SVEN/VZ). Kijk dan hier voor meer informatie over verloopkabels om deze camera ook op andere systemen aan te sluiten. Let wel op dat je het verloopkabeltje dan twee keer bij besteld, voor beide lenzen!

Complete Set

Wil je een complete set bestellen inclusief monitor? Kijk dan hier naar de VZ-51 Set waarbij ook deze camera kan worden gekozen. Of bestel de camera hier en selecteer zelf de gewenste monitor

  • Kleuren CCD-camera (PAL/NTSC) met  2 x 12 leds voor 15 meter nachtzicht
  • IP68 Waterdichtheid
  • Camera is standaard gespiegeld, maar kan eenvoudig teruggezet worden.
  • 420 TV lines
  • Sharp lens met grote openingshoek (120° diagonaal)
  • Stabiele, waterdichte aluminium behuizing
  • Elektronische lichtsterkte-aanpassing
  • Automatische tegenlicht compensatie

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “SVEN A8 Dubbele camera”

Gerelateerde producten

X