Achteruitrijcamera A4–SVEN Professional

199.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Beeldkwaliteit Camera

Kabel kiezen *

Product basisprijs: 199.00
Totaal opties:
Totaal:
5 reviews over dit artikel
4.80 / 5

SVEN A4 Achteruitrijcamera

De zeer robuuste SVEN A4 profesional camera is een camera van zeer hoge kwaliteit, waarbij de SHARP CCD lens zorgt voor de beste beelden en de uitgebreide functionaliteit deze achteruitrijcamera universeel toepasbaar maakt. Zo kan deze overal eenvoudig worden geplaatst door de zeer stevige en makkelijk te monteren u-support bracket.

Verder is de camera zeer robuust, de IP69K keuring van de camera ervoor dat de camera overal toegepast kan worden. Hierdoor is de camera namelijk bestand tegen alle (bouw)stof en alle weersomstandigheden, deze camera kan zelfs onder water worden gebruikt! Zelfs de microfoon die ervoor zorgt dat er naast goed beeld ook goed geluid wordt doorgegeven is compleet waterdicht. De robuustheid wordt nog verder onderstreept door de zeer hoge vibratie bestendigheid tot 10g mechanische vibratie.

De SVEN A4 wordt standaard gespiegeld uitgeleverd. Wil je dit niet, dan is dit eenvoudig zelf op de camera om te zetten/ontspiegelen.

De SVEN A4 is het meest veelzijdige camera model uit de cameralijn van SVEN, deze is beschikbaar vele verschillende varianten waarbij de keus in beelkwaliteit, kijkhoek en bepaalde functies zoals verwarming en een dynamische lens naar wens kunnen worden toegevoegd.

SVEN A4 Camera Opties

Zeker weten dat je een geschikte camera kiest? Met het voorgeselecteerde CVBS 120° model zit je eigenlijk altijd goed, deze geeft prima beeldkwaliteit en kan op elk systeem worden aangesloten. Wil je geen standaard model lees dan hieronder verder over de beschikbare mogelijkheden of bel ons via 088-144 21 21 voor advies.

Beeldkwaliteit

Hier heb je de keuze uit CVBS en HD 1080P, wanneer je kiest voor CVBS dan weet je zeker dat de camera (nagenoeg) altijd zal werken. CVBS geeft een iets mindere resolutie maar deze SVEN lenzen geven desondanks toch ook prima beeldkwaliteit. Voordeel van CVBS is dat dit op bijna alle systemen zal werken, zowel op de nieuwste systemen die ook HD1080p ondersteunen als op oudere systemen die dit niet doen.

Weet je echter zeker dat je een systeem hebt dat 1080P wel ondersteund dan kun je hier met de HD lenzen van SVEN echt het maximale uithalen. Het is dus belangrijk dat je dit zeker weet anders zul je met deze lenzen geen beeld krijgen!

Lenshoeken

Vervolgens heb je wanneer je de keuze hebt gemaakt voor de beeldkwaliteit de keuze uit verschillende lenshoeken. Hierbij raden wij voor de meeste toepassingen 120 of 130 graden aan, maar kan optioneel bij CVBS ook voor 69, 92 of 150 en bij HD 1080P voor 35, 50, 70, 100, 110 of 170 graden worden gekozen. Gebruik je de camera als spiegelvervanging kies dan voor 120 graden, voor andere toepassingen is mogelijk een grotere of kleinere kijkhoek wenselijk. Uitgebreide uitleg over de invloed van de kijkhoek vind je eventueel hier.

Infrarood en WDR

Voor een goed nachtzicht beschikt de camera standaard over 4 hoge intensiteit IR lampjes waardoor ook ’s nachts het zicht zeer goed blijft. Dit tot minimaal 15 meter van de camera! Voor de 1080P HD 130 graden camera kan alternatief ook voor een speciale WDR lens worden gekozen, de infrarood wordt dan uitgeschakeld waardoor je ’s nachts bijvoorbeeld ook kleurenbeeld hebt. Ook zorgt de Wide Dynamic Range lens ervoor dat het systeem beter presteert bij fel licht zoals bijvoorbeeld bij in en uitrijden van een tunnel of wanneer de zon in de camera schijnt.

Camera verwarming

Wil je een verwarmde camera om optimaal zicht te garanderen bij slechte/koude weersomstandigheden? Dit is mogelijk bij de 120 graden CVBS en 130 graden 1080P HD camera’s.

Camera kleur

Deze camera is standaard beschikbaar in zwart maar kan in de 120 graden CVBS variant ook in wit worden gekozen.

Speciale samenstellingen

Alle kleur, verwarming en WDR combinaties zijn mogelijk alleen is het niet mogelijk elke optie in ons standaard assortiment op te nemen, via de keuze opties vind je dus alleen de gangbare opties. Heb je een project met minimaal 10 camera’s en speciale wensen dan kan iedere combinatie op aanvraag worden geproduceerd.

Kortom met deze camera kan je bijna altijd de perfecte oplossing creëeren! En bovendien is deze voorzien van de hoogste bescherming tegen stof, vocht en trillingen. Vandaar dat deze camera bij ons als beste is getest als het gaat om de hoogste kwaliteit.

Verlengkabel

Bij de camera kan bij de keuzeopties indien nodig ook gelijk een verlengkabel worden bijbesteld. Hier is eventueel keuze uit een verlengkabel van 5, 10, 15, 20, 30 meter of een enkele of dubbele trailer spiraalkabel.

Wil je de achteruitrijcamera universeel kunnen aansluiten op een monitor met een andere aansluiting? Hiervoor hebben wij eventueel verloopkabels beschikbaar. De verloopkabel die het meest wordt gebruikt is de verloopkabel naar RCA tulp hiermee kan op de meeste voertuig- en navigatiesystemen worden aangesloten. Heb je een achteruitrijcamera monitor van een ander merk dan is de aansluiting vaak anders, ook hiervoor hebben wij verloopkabels. Onder andere aansluiten op Orlaco, WAECO/Dometic, Brigade, MXN of Carvision is mogelijk, meer informatie over verloopkabels vind je hier. Alle verloopkabels vind je eventueel ook hier bij bekabeling. Twijfel je welke verloopkabel je moet hebben neem dan even contact met ons op.

Alternatieven

Ben je op zoek naar een camera maar heb je nog geen monitor om deze aan te sluiten? Of blijf je de andere monitor liever gebruiken om andere media zoals navigatie weer te geven? Je vind de professionele A4 camera hier in verschillende sets met een professionele monitor. Deze kun je dan dan gewoon naast je bestaande monitor gebruiken.

  • Kleuren SHARP CCD-camera (PAL/NTSC) met 4 leds voor 15 meter nachtzicht
  • IP69! graad waterdichtheid (hoogste graad)
  • Camera is standaard gespiegeld, maar kan eenvoudig teruggezet worden.
  • 420 TV-lines
  • Sharp lens met grote openingshoek (120° diagonaal)
  • Stabiele, waterdichte aluminium behuizing
  • Waterdichte microfoon
  • Elektronische lichtsterkte-aanpassing
  • Automatische tegenlicht compensatie
  • Zéér schokbestendig

Customer reviews

Beoordeeld met 4.75 uit 5 sterren
4 beoordelingen
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

4 reviews for Achteruitrijcamera A4–SVEN Professional

Beoordeling toevoegen

Gerelateerde producten

X