Alle grote merken tegen de scherpste prijs uit voorraad leverbaar!

088-144 21 21 Ma-Vr 8:30-17:00 (Vr 16:00)

iconheader01

DE LAAGSTE PRIJZEN

iconheader02

GRATIS VERZENDING

iconheader03

5 JAAR GARANTIE!

iconheader04

VERZENDING BINNEN ÉÉN WERKDAG

iconheader05

LEVERING UIT VOORRAAD

iconheader06

TELEFONISCH BEREIKBAAR

Achteruitrijcamera Opel Vivaro

159.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Kabel kiezen *

Vivaro Serie *

Product price
Optie(s) totaal:
Totaal:
Er zijn nog geen reviews

Opel Vivaro achteruitrijcamera

Deze Opel Vivaro achteruitrijcamera past precies op de plaats van het derde remlicht van de Opel Vivaro. Deze remlichtcamera is geschikt voor alle Opel Vivaro uitvoeringen vanaf 2014. Dus voor de MY18 uitvoering, de Irmscher bestelbus en voor de Combi (innovation) en Tourer personenvervoer modellen. Deze robuuste remlichtcamera is voorzien van een 170° lens waardoor je zeer goed overzicht achter het voertuig hebt. Dankzij de SHARP CCD chipset is het beeld ook nog eens glashelder. Door de 6 infrarood LEDs blijf je ook ‘s nachts perfect beeld houden. De Opel Vivaro achteruitrijcamera is IP68 waterdicht. De camera is dus echt 100% waterdicht en is in theorie zelfs onderwater te gebruiken. Het bestaande remlicht is kun je gemakkelijk over te zetten in deze behuizing. Je kunt dus het huidige remlicht direct vervangen voor deze remlichtcamera, zonder dat hiervoor aanpassingen gedaan hoeven te worden aan de Opel Vivaro.

Indien je een oudere Vivaro van de A serie nog van een camera wil voorzien dan hebben wij hier ook een camera voor beschikbaar, deze is te gebruiken om het bolle remlichtje van een camera te voorzien. Deze is toepasbaar op Opel Vivaro modellen vanaf 2001 tot 2014.

Leveringsomvang

De Opel Vivaro achteruitrijcamera wordt compleet geleverd met verlengkabel, een 4 pin kabel van 10 of 15 meter naar keuze. Deze remlichtcamera kan met behulp van een RCA verloopkabeltje aangesloten worden op alle monitoren die voorzien zijn van een RCA tulp ingang of direct op iedere SVEN of VZ monitor.

Alternatieven

Wanneer je deze camera niet wil aansluiten op je navigatie systeem of wanneer je nog geen geschikte monitor in het voertuig hebt zitten, kijk dan bij onze complete Opel Vivaro bestelbuscamera set voor deze camera in een complete set met VZ50 monitor.

 

 

 

 

  • Systeem: PAL
  • SHARP CCD
  • Resolutie: 480 TV lijnen, 500 x 582 (PAL)
  • Lenshoek: 170°
  • Minimale verlichting: 0.1Lux
  • IP68 waterdicht
  • Infrarood: 6 LED’s
  • Temperatuur bereik: -20°~75° C Rh95%
  • 4 pin aansluiting
  • Voedingsspanning: DC12V ± 10%

Customer reviews

5 sterren 0
4 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Achteruitrijcamera Opel Vivaro”

Gerelateerde producten

X