Achteruitrijcamera Opel Vivaro

169.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Kabel kiezen *

Vivaro Serie *

Product basisprijs: 169.00
Totaal opties:
Totaal:
Er zijn nog geen reviews

Opel Vivaro achteruitrijcamera


LET OP: Het camera model met twee lenzen in de video bieden wij, doordat voor het aansluiten 2 camera aansluitingen nodig zijn, alleen aan in deze set. De Vivaro C versie (2019-heden) bieden wij alleen aan in een HD variant waardoor deze alleen geschikt is voor aansluiten i.c.m. een speciale HD monitor, de Vivaro Camera Sets vind je hier.

Deze Opel Vivaro achteruitrijcamera past precies op de plaats van het derde remlicht van de Opel Vivaro. Deze remlichtcamera is geschikt voor alle Opel Vivaro uitvoeringen vanaf 2001. Dus voor de MY18 uitvoering, de Irmscher bestelbus en voor de Combi (innovation) en Tourer personenvervoer modellen. Deze robuuste remlichtcamera is voorzien van een 170° lens waardoor je zeer goed overzicht achter het voertuig hebt. Dankzij de SHARP CCD chipset is het beeld ook nog eens glashelder. De Opel Vivaro achteruitrijcamera is IP68 waterdicht. De camera is dus echt 100% waterdicht en is in theorie zelfs onderwater te gebruiken. Het bestaande remlicht is kun je gemakkelijk over te zetten in deze behuizing. Je kunt dus het huidige remlicht direct vervangen door onze remlichtcamera’s, zonder dat hiervoor aanpassingen gedaan hoeven te worden aan de Opel Vivaro.

Voor de verschillende Opele vivaro series hebben wij verschillende remlicht camera modellen:

Voor de Opel Vivaro A modellen (2001-2014) hebben wij 1 model, deze bevat 1 cameralens en past in de plaats van het derde remlicht.

De camera voor de Opel Vivaro B modellen (2014-2019) hebben wij in twee varianten:

 • Type 1: Het standaard model met 1 cameralens die naar beneden gericht is voor optimaal zicht bij achteruitrijden/inparkeren.
 • Type 2: Een dubbele lens model waarbij 1 cameralens wordt gericht kort achter de bus en een tweede op het achteropkomend verkeer. De meegeleverde monitor is speciaal geschikt voor het aansluiten van twee camera’s. De naar achter gerichte camera zal standaard ingeschakeld zijn tijdens het rijden en de monitor zal automatisch omschakelen naar de camera achter de bus bij achteruitrijden/inparkeren. Deze is doordat deze 2 camera kanalen gebruikt alleen hier als set met bijpassende monitor te bestellen.

Voor de Opel Vivaro C modellen (2019-heden) hebben wij 1 model, deze bevat 1 cameralens en past in de plaats van het derde remlicht. Deze is echter alleen geschikt voor HD systemen waardoor deze niet los worden aangeboden omdat deze niet compatibel zijn met de meeste standaard monitoren.

Leveringsomvang

De Opel Vivaro achteruitrijcamera wordt compleet geleverd met verlengkabel, een 4 pin kabel van 10 of 15 meter naar keuze. Deze remlichtcamera kan met behulp van een RCA verloopkabeltje aangesloten worden op alle monitoren die voorzien zijn van een RCA tulp ingang of direct op iedere SVEN of VZ monitor.

Alternatieven

Wanneer je deze camera niet wil aansluiten op je navigatie systeem of wanneer je nog geen geschikte monitor in het voertuig hebt zitten, kijk dan bij onze complete Opel Vivaro bestelbuscamera set voor deze camera in een complete set met VZ50 monitor.

 

 

 

 

 • Systeem: PAL
 • SHARP CCD
 • Resolutie: 480 TV lijnen, 500 x 582 (PAL)
 • Lenshoek: 170°
 • Minimale verlichting: 0.1Lux
 • IP69K waterdicht
 • Infrarood: 6 LED’s
 • Temperatuur bereik: -20°~75° C Rh95%
 • 4 pin aansluiting
 • Voedingsspanning: DC12V ± 10%

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Achteruitrijcamera Opel Vivaro”

Gerelateerde producten

X