Achteruitrijcamera Opel Combo

169.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Kabel kiezen *

Model *

Product basisprijs: 169.00
Totaal opties:
Totaal:
Er zijn nog geen reviews

Opel Combo camera

Deze camera is speciaal ontwikkeld voor Opel Combo en is beschikbaar in twee modellen één voor de Combo C (vanaf 2001 tot en met 2011) en één voor de Combo E (2018-heden) en past hierbij perfect in de plaats van het derde remlicht. Plaatsing is dus zeer eenvoudig te doen zonder grote aanpassingen aan de carrosserie. Het is dus niet nodig te boren en kitten om de camera te plaatsen, dus geen risico op lekkage of roestvorming. De camera bevat een hoge kwaliteit 1/3″ CMOS lens die door zijn zeer ruime 170° graden kijkhoek een uitstekend overzicht achter de wagen geeft. Inparkeren en achteruitrijden wordt door het goede zicht achter de wagen makkelijker en kan vaak sneller worden uitgevoerd.

De camera is bovendien zeer robuust, de IP69K water en stofdichtheidsgraad betekend dat het binnendringen van vocht en stof in de behuizing wordt uitgesloten. Ook in de wasstraat heb je dus nooit een probleem met deze camera. 10g vibratiebescherming zorgt ervoor dat deze camera ook een stootje kan hebben, een verkeersdrempel iets te hard nemen of een andere impact (anders dan direct tegen de camera) is dus geen probleem.

Opties voor de Opel Combo camera

Bij de camera is een verlengkabel inbegrepen waarmee je verbinding kunt maken met iedere 4 pins monitor. Je hebt hierbij de keuze uit 10 of 15 meter kabel.

Wil je de camera aansluiten op een ander type monitor bijvoorbeeld een navigatiescherm dan beschikt deze vaak niet over een speciale achteruitrijcamera aansluiting maar bijvoorbeeld wel over een RCA tulp aansluiting met behulp van deze 4 pin naar RCA verloopkabel kun je dan eventueel hierop eenvoudig aansluiten.

Alternatieve oplossing voor de Opel Combo

Ben je op zoek naar een camera voor de Opel Combo camera maar heb je nog scherm om op aan te sluiten? Deze camera is ook te krijgen in een mooie Opel Combo Camera set met speciale monitor. Deze kan natuurlijk ook gebruikt worden wanneer je de camera gewoon niet op een bestaand scherm wilt aansluiten, bijvoorbeeld omdat je deze voor navigatie gebruikt.

  • Systeem: PAL / NTSC
  • 1/3″ CMOS chipset
  • Resolutie: 700 TV lijnen
  • 500×582 (PAL)
  • Kijkhoek: ≥170°
  • Waterdicht : IP69K
  • Temperatuur bereik: -30°~70° C
  • 4 pin aansluiting
  • Voeding: DC12V ± 10%

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Achteruitrijcamera Opel Combo”