Alle grote merken tegen de scherpste prijs uit voorraad leverbaar!

088-144 21 21 Ma-Vr 8:30-17:00 (Vr 16:00)

iconheader01

DE LAAGSTE PRIJZEN

iconheader02

GRATIS VERZENDING

iconheader03

5 JAAR GARANTIE!

iconheader04

VERZENDING BINNEN ÉÉN WERKDAG

iconheader05

LEVERING UIT VOORRAAD

iconheader06

TELEFONISCH BEREIKBAAR

Achteruitrijcamera A1– VZ-51

99.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Kabel kiezen *

Kabellengte trekker *

Kabellengte oplegger / trailer *

Product price
Optie(s) totaal:
Totaal:
1 review over dit artikel
5.00 / 5

Universele achteruitrijcamera A1 — VZ-51

Deze universele achteruitrijcamera kan overal op het voertuig worden gemonteerd. Deze camera is zeer voordelig maar desondanks van goede kwaliteit en beschikt over een hoge IP68 stof en waterdichtheidsgraad.

De camera is voorzien van een hoogwaardige SONY CCD lens voor een heldere beeldkwaliteit. Daarnaast beschikt deze camera over een ruime lenshoek van 120 graden, wat zorgt voor een uitstekend overzicht. Ook beschikt de camera over een ruim nachtzicht van ~8 meter. Tevens past de camera de beelden automatisch aan de lichtomstandigheden aan en is deze tevens voorzien van een verstelbare zonneklep.

Niet voor niets dus is deze camera recent in onze camera test het beste getest op ‘prijs/kwaliteit’. Een dergelijke combinatie van een lage prijs, hoge kwaliteit en uitgebreide functionaliteit was bij andere merken niet te vinden.

Bij deze camera is een kabel naar keuze inbegrepen om deze te verbinden met de monitor. Beschikt de monitor waarop deze camera moet worden aangesloten niet over dezelfde 4 pin aansluiting? De meeste standaard schermen(navigatie e.d.) beschikken over een gele tulp aansluiting, een zogenaamde RCA aansluiting. Wanneer hierop moet worden aangesloten kun je deze 4 pin naar RCA kabel hiervoor bijbestellen. Moet de monitor op een ander merk achteruitrijcamera connector worden aangesloten, de bestaande connector waarop moet worden aangesloten bevind zich meestal op zo’n 30 centimeter van de camera. Verloopkabels hiervoor kun je hier vinden. Kom je er zelf niet uit? Stuur ons even een foto van de connector waarop moet worden aangesloten en wij sturen de juiste verloopkabel aan je door.

Alternatieven

Op prijs/kwaliteit wint deze universele achteruitrijcamera van VZ het van iedereen, wil je echter toch liever het beste van het beste? Bekijk dan ook eens de professionele SVEN A4 camera deze camera is uitgebreider in zijn functionaliteit en door ons als beste getest, onafhankelijk van de prijs.

Ben je op zoek naar een compleet systeem? Een uitstekend en even scherp geprijsd systeem met deze camera vind je hier.

 

  • Kleuren CCD-camera met ledlampjes voor 8 meter nachtzicht
  • Waterdichte behuizing met beschermkap en verstelbare zonneklep
  • Elektronische lichtsterkte-aanpassing
  • Groothoeklens met grote openingshoek (120° diagonaal)
  • IP 68 waterdicht!!

Customer reviews

Beoordeeld met 5 uit 5 sterren
1 beoordeling
4 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

1 review for Achteruitrijcamera A1– VZ-51

Beoordeling toevoegen

Gerelateerde producten

X