Alle grote merken tegen de scherpste prijs uit voorraad leverbaar!

0152-190202 Ma-Vr 8:30-17:00 (Vr 16:00)

iconheader01

DE LAAGSTE PRIJZEN

iconheader02

GRATIS VERZENDING

iconheader03

5 JAAR GARANTIE!

iconheader04

VERZENDING BINNEN ÉÉN WERKDAG

iconheader05

LEVERING UIT VOORRAAD

iconheader06

TELEFONISCH BEREIKBAAR

Achteruitrijcamera Iveco Daily

159.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Kabel kiezen*

Product basisprijs:
Optie(s) totaal:
Totaal:
Er zijn nog geen reviews

Iveco Daily Camera

De Iveco Daily camera is geschikt voor modellen van de vierde generatie (2011-2014) en wordt toegevoegd op de plaats van het originele derde remlicht. Het originele derde remlicht wordt vervolgens teruggezet in de behuizing van de camera. Op deze manier heb je op een nette manier een camera tegen de daklijn, zonder dat hiervoor grote aanpassingen aan de carrosserie hoeven te worden gedaan.

De beelden van de Iveco Daily Camera zijn door de gebruikte SONY CCD Chipset van een zeer hoge kwaliteit. De infrarood Leds rondom de lens zorgen ervoor dat dit ook in het donker zo blijft! De ruime 170 graden kijkhoek zorgt er tot slot voor dat er een goed overzicht ontstaat op alles achter het voertuig. Hierdoor is het zicht zowel kort bij, bij inparkeren, als veraf, bij achteruitrijden of filerijden, uitstekend.

De extreem sterke IP68 waterbestendige behuizing van de camera zorgt ervoor dat de camera tegen alle weersinvloeden is beschermt. De sterkte van de behuizing wordt verder onderstreept door de hoge 10g schokbestendigheid.

De Iveco Daily camera is standaard voorzien van 4 pin schroefconnector waarmee deze direct kan worden aangesloten op alle VZ en SVEN monitoren. Om de verbinding te maken tussen camera en monitor wordt een verlengkabel van 10 meter meegeleverd. Moet de monitor op een navigatie systeem of ander bestaand voertuig systeem worden aangesloten? Hiervoor is een verloopkabel naar RCA Tulp ook bij de camera aanwezig. Kijk voor meer informatie of aansluiten op andersoortige video monitoren naar onze informatie over verloopkabels.

Let op! Het remlicht is niet inbegrepen, je kunt het bestaande remlicht overzetten.

Alternatieven

Heb je geen nog geen video monitor in de bus of wil je deze voor zijn huidige functie blijven gebruiken? Deze camera vind je ook als complete achteruitrijcamera Iveco Daily set met een scherpe 7 inch monitor voor optimaal beeld.

  • Systeem: PAL / NTSC
  • Kijkhoek: 170°
  • Waterdicht : IP68
  • Aansluiting: 4 pin Mini Din + voeding
  • Voedingsspanning: DC12V ± 10%
  • 8 meter nachtzicht

Klanten Beoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Only logged in customers who have purchased this product may write a review.

Gerelateerde producten

X