Achteruitrijcamera Ford Transit Custom

169.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Kabel kiezen *

Model *

Product basisprijs: 169.00
Totaal opties:
Totaal:
Er zijn nog geen reviews

Ford Transit Custom Camera

LET OP: De camera modellen met twee lenzen uit deze video bieden wij, doordat voor het aansluiten 2 camera aansluitingen nodig zijn, alleen aan in deze set.

De middelgrote Ford Transit Custom is een veel verkochte bestelwagen in de Benelux. Dit functionele model heeft, afhankelijk van de uitvoering, een lengte van ongeveer 5 meter lang. Met de Ford Transit Custum camera is het mogelijk een goed zicht achter deze bestelauto te krijgen. De camera kan zeer eenvoudig op de positie van het derde remlicht te geplaatst worden. Deze camera heeft de beschikking over een haarscherpe SHARP lens met een  kijkhoek van ruim 120 graden. Hierdoor is het aankoppelen, inparkeren en achteruitrijden een fluitje van een cent. De beelden kunnen continue getoond worden, of er kan gekozen worden om de beelden te activeren zodra het voertuig in z’n achteruit wordt gezet. Dankzij de 9 infrarood leds rondom de lens heb je ook ’s nachts haarscherp beeld.

Deze camera is uitgevoerd met een 4 pin connector die rechtstreeks is aan te sluiten op alle SVEN en VZ systemen.
De camera functioneert op de Europese standaard PAL. Het is mogelijk deze camera aan te sluiten aan een al aanwezige monitor in de Ford. Controleer hier even voor of deze een camera ingang heeft. Vaak is dit een AV ingang (tulp).

We hebben drie modellen voor verschillende productiejaren en achterkanten (achterklep/deuren). Ten eerste twee achteruitrijcamera versies voor de Ford Transit Custom met dubbele deuren één voor modellen met ouderwetse verlichting in het derde remlicht(2012-mei 2016) en één voor de modellen met LED verlichting in het derde remlicht (vanaf mei 2016) tot heden.  Deze twee camera’s schelen qua uiterlijk vrijwel niet van elkaar. Daarnaast kan op modellen met achterklep en een derde remlicht met LED strip de standaard Ford Transit camera gebruikt worden. In het drop-down menu boven de groene bestelknop hierboven kan het gewenste model gekozen worden.

Opties

Bij de camera kan bij de keuzeopties ook gelijk een verlengkabel worden bijbesteld, je kan hier kiezen tussen 10 of 15 meter kabel.

Mocht je de Ford Transit Custom camera willen aansluiten op het aanwezige voertuig/navitatiesysteem van de Ford? Hiervoor hebben wij verschillende verloopkabels beschikbaar. De gangbare verloopkabel hiervoor is de verloopkabel naar RCA tulp hiermee kan de camera op de meeste voertuig/navigatiesystemen worden aangesloten.

Alternatieven

Ben je op zoek naar Ford Transit Custom camera maar heb je nog geen monitor in uw Ford zitten om deze aan te sluiten? Of blijf je de huidige monitor liever gebruiken om andere media zoals navigatie weer te geven? Je vind deze Transit camera hier ook in een volledige set. Deze kun je gewoon naast je bestaande monitor gebruiken.

 • SHARP CCD chipset
 • Resolutie: 700 TV lijnen
 • 500×582 (PAL)
 • Systeem: PAL / NTSC
 • Kijkhoek: 120°
 • Inclusief remlicht
 • Waterdicht : IP69K
 • Temperatuur bereik: -30°~70° C
 • Aansluiting: 4 pin
 • Voedingsspanning: DC12V ± 10%
 • Nachtzicht

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Achteruitrijcamera Ford Transit Custom”

Gerelateerde producten

X