Achteruitrijcamera Ford Transit Connect

169.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Kabel kiezen *

Model *

Product basisprijs: 169.00
Totaal opties:
Totaal:
Er zijn nog geen reviews

Ford Transit Connect camera

De Ford Transit Connect camera is een mooie en makkelijke manier om een camera toe te voegen aan de Connect. Deze camera is toepasbaar op alle Transit Connect modellen van de tweede generatie (2013-heden) waarop een derde remlicht aanwezig is. De mooie verwerking van de camera in het derde remlicht zorgt ervoor dat je zonder te boren of andere ingrijpende aanpassingen aan de Connect op een elegante wijze een camera toevoegt. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is het oude remlicht losmaken en hiervoor deze versie met camera in de plaats zetten.

De locatie van de camera centraal boven de openslaande deuren van de wagen zorgt er meteen voor dat je een perfect overzichtsbeeld hebt. Door de hoogwaardige SHARP CCD lens in combinatie met de ruime 170° kijkhoek ben je tevens verzekert van een haarscherp en zeer compleet beeld. Zo heb je tijdens inparkeren, wegrijden, aankoppelen van een aanhanger en ook bij invoegen op de snelweg altijd goed zicht.

De robuuste volledig waterdichte behuizing zorgt er bovendien voor dat de camera onder alle omstandigheden blijft werken. Vocht maar ook trillingen/vibraties tijdens het rijden hebben dan ook geen enkele invloed op de werking van de camera.

De Ford Transit Connect camera wordt standaard geleverd met een 4 pin aansluiting waarmee deze o.a. direct is aan te sluiten op alle VZ/SVEN monitoren op onze website. Wil je op een monitor aansluiten die gebruik maakt van een ander type aansluiting dan kun je hiervoor gebruik maken van een verloopkabel. Bekijk daarvoor onze uitgebreide uitleg met alle informatie over verloopkabels.

Let op: Deze camera is alleen geschikt voor de 2e generatie Transit Connect modellen en dus niet voor andere Transit modellen.

Compleet Ford Transit Connect achteruitrijcamera systeem

Niet iedere bus is natuurlijk standaard voorzien van een geschikte monitor en niet iedereen heeft al een geschikte monitor liggen. Wil je deze camera bestellen met een mooie 7″ monitor kijk dan eens naar de achteruitrijcamera Ford Transit Connect complete set.

 

 

 

 

 

  • Resolutie: 480 TV lijnen
  • 500×582 (PAL)
  • Systeem: PAL (De standaard in heel Europa)
  • Kijkhoek: ≥170°
  • Waterdicht : IP69k
  • SHARP CCD chipset
  • Temperatuur bereik: -30°~70° C
  • Aansluiting: 4 pin
  • Voedingsspanning: DC12V ± 10%

 

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Achteruitrijcamera Ford Transit Connect”

Gerelateerde producten

X