Achteruitrijcamera Ford Transit

169.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Model *

Kabel kiezen *

Product basisprijs: 169.00
Totaal opties:
Totaal:
Er zijn nog geen reviews

Ford Transit achteruitrijcamera


LET OP: Het camera model met twee lenzen in de video bieden wij, doordat voor het aansluiten 2 camera aansluitingen nodig zijn, alleen aan in deze set.

De Ford Transit achteruitrijcamera is ideaal om je remlicht makkelijk met een camera uit te breiden. De camera is geschikt voor de 4e generatie Transits (2014 tot heden). Doordat er niet geboord hoeft te worden is dit de minst ingrijpende camera oplossing voor de transit. Tevens is het kleine bolletje op het remlicht ook esthetisch mooier dan bijvoorbeeld een grote dak camera. Plaatsing is zeer gemakkelijk doordat het remlicht (en de camera) zijn voorzien van een kliksysteem. Het plaatsen van de camera is dus alleen een kwestie van het uitklikken van het bestaande remlicht en terug klikken van het remlicht met camera.

De Ford Transit achteruitrijcamera is voorzien van een SHARP CCD lens met een ruime 120 graden kijkhoek. Hierdoor is het beeld zeer scherp en zorgt de hoge plaatsing in combinatie met de kijkhoek voor een goed overzicht achter de bestelbus. Ook in het donker blijft het beeld helder doordat dan wordt bij verlicht met infrarood, 9 LED lampjes zorgen dan voor een ruim zicht van +-10 meter. Doordat de camera in de behuizing te stellen is kan het beeld naar eigen wens verder worden geoptimaliseerd.

Ook de kwaliteit van de behuizing is zeer goed, de camera is zowel onder water als onder hoge druk (IP69k) getest en tegen beide bestand. Daardoor zullen weersinvloeden geen effect hebben op deze camera.

De Ford Transit achteruitrijcamera wordt geleverd met een verlengkabel, 10 of 15 meter naar keuze, met 4 pin aansluiting. Deze 4-pin aansluiting is geschikt om rechtstreeks aan te sluiten op SVEN en VZ monitoren. Deze vind je eventueel in de sectie monitoren. Wil je op een ander type monitor aansluiten houdt er dan rekening mee dat je waarschijnlijk zult moeten verlopen. Bekijk daarvoor onze uitgebreide uitleg met alle informatie over verloopkabels.

Let op: Deze camera is niet geschikt voor de Transit Connect of Transit Custom modellen.

Compleet Ford Transit achteruitrijcamera systeem

Niet iedere bus is natuurlijk standaard voorzien van een geschikte monitor en niet iedereen heeft al een geschikte monitor liggen. Wil je deze camera bestellen met een mooie 7″ monitor kijk dan eens naar de achteruitrijcamera Ford Transit complete set.

 

 

 

 

 

  • Resolutie: 480 TV lijnen
  • 500×582 (PAL)
  • Systeem: PAL (De standaard in heel Europa)
  • Kijkhoek: ≥120°
  • Waterdicht : IP69k
  • SHARP CCD chipset
  • Temperatuur bereik: -30°~70° C
  • Aansluiting: 4 pin
  • Voedingsspanning: DC12V ± 10%
  • Nachtzicht

 

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Achteruitrijcamera Ford Transit”

Gerelateerde producten