Achteruitrijcamera Citroën Jumpy

169.00


Op voorraad
Gratis Verzending

Kabel kiezen *

Citroën Jumpy Generatie *

Product basisprijs: 169.00
Totaal opties:
Totaal:
Er zijn nog geen reviews

Citroen Jumpy camera

LET OP: Het camera model met twee lenzen in de video bieden wij, doordat voor het aansluiten 2 camera aansluitingen nodig zijn, alleen aan in deze set. De Citroën Jumpy 3e generatie camera (2016-heden) bieden wij alleen aan in een HD variant waardoor deze alleen geschikt is voor aansluiten i.c.m. een speciale HD monitor, de Jumpy Camera Sets vind je hier.

Deze camera is gemaakt om makkelijk het derde remlicht te vervangen en kan hiermee ook direct worden uitgewisseld. De Citroen Jumpy camera is beschikbaar in twee modellen een remlicht met camera die past op modellen van 2016 tot heden(3e generatie) die alleen nog te bestellen is als set en één geschikt voor een generatie eerder voor modellen van 2007 tot 2016 (2e generatie) die hier nog los te bestellen is. Zonder te hoeven boren of kitten voeg je zo een camera toe aan je Jumpy. Middels de meegeleverde verlengkabel maak je vervolgens verbinding met een bestaande monitor of met een van onze monitor modellen. Op alle SVEN/VZ monitoren is deze camera eventueel direct aansluitbaar, wil je op een ander type monitor aansluiten dan kan dit vaak ook vrij eenvoudig door gebruik te maken van een verloopkabel. Klik hier voor meer informatie over het kiezen van de juiste verloopkabel.

De hoge lenskwaliteit in deze camera zorgt ervoor dat je hiermee altijd zeker bent van scherp beeld. Hierbij zorgt de zeer ruime 170° kijkhoek er daarbij tevens voor dat het overzicht uitstekend is zodat zicht achter de wagen bij zowel achteruitrijden, inparkeren, file rijden en invoegen zeer goed is.

De camera heeft een zeer hoge bouwkwaliteit. Deze wordt beschermt tegen vocht en stof door IP69k kwaliteit bescherming en beschikt tevens over 10g mechanische impact bescherming.

Optioneel

Wanneer je de camera besteld heb je de keuze uit 10 en 15 meter kabel. Hiermee kan iedere Jumpy bestelbus makkelijk worden voorzien van deze camera.

Alternatief

Deze camera kan ook direct in combinatie met een monitor worden besteld, de 7″ monitor die in deze set aanwezig is zorgt ervoor dat de kwaliteit van de camerabeelden optimaal worden doorgegeven. Kijk hier voor de volledige Citroen Jumpy achteruitrijcamera set.

 • 1/3″CMOS Lens
 • Resolutie: 420 TV lijnen
 • 500 x 582 pixels (PAL)
 • Systeem: PAL
 • Kijkhoek: 170°
 • Beeldweergave: Spiegelbeeld
 • Voedingsspanning: DC12V ± 10%
 • Temperatuur Bereik: -30°C tot +70°C
 • Aansluiting: 4p schroefaansluiting
 • Waterdichtheid: IP69K
 • Voeding: DC 12V (+-10%)

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Achteruitrijcamera Citroën Jumpy”

Gerelateerde producten

X